Manifestació-casserolada contra les retallades i la dictadura dels mercats

El proper dimecres 31 d’octubre, a les 18h, des de la Plataforma en defensa dels serveis públics de la Costera, de la qual l’assemblea de la Costera d’Endavant en formem part,s’ha organitzat una manifestació-casserolada per protestar per les retallades en els serveis públics i drets socials que estem patint, a conseqüència de la crisi i de les mesures imposades per la Unió Europea i el Banc Central Europeu. La marxa partirà a les 18h des des l’estació de RENFE de Xàtiva.

Quan les úniques conseqüències de la crisi són retallades en els serveis públics i en els drets socials de la població, mentre s’utilitzen diners públics per salvar els bancs que fan fallida; quan les polítiques dutes a terme pel govern espanyol i l’autonòmic únicament estan aconseguint que cada cop més treballadores engrossen les llistes de l’atur; Quan la resposta dels governants davant les protestes ciutadanes són càrregues policials…..la ciutadania tenim l’obligació de rebel-lar-nos: contra la injustícia, contra els abusos, contra aquesta dictadura vestida de monarquia parlamentària.

Ens han buidat els perols a base d’atur i de retallades, per alimentar l’avarícia dels bancs i els especuladors. Ha arribat l’hora de fer-los sonar!! El proper dimecres agafa el perol, i vine a la manifestació!!

Si lluitem podem perdre, sinó lluitem ESTEM PERDUTS!!