El CPFPA Sant Carles d’Ontinyent inaugura el nou curs

El centre porta 34 anys al servei de l’educació dels adults a la Vall d’Albaida

Després de 34 anys al servei de l’educació dels adults en la comarca de la Vall d’Albaida, el CPFPA Sant Carles d’Ontinyent inaugurava oficialment aquest nou curs amb un acte que es va desenvolupar a partir de les 19.00 h. en una sala d’actes plena de gom a gom al Centre Cultural de Caixa Ontinyent.

Després de la benvinguda a càrrec del professor Manolo Requena, va ser el director del centre Vicent Terol i Calabuig qui va adreçar unes paraules al voltant del valor de la llengua pròpia; tot seguit, va ser l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui va encoratjar el professorat i l’alumnat a mantenir la il·lusió i el treball en aquest nou curs.

La lliçó inaugural, «Mestres republicanes valencianes», va córrer a càrrec de la doctora en Ciències de l’Educació i professora de Magisteri de l’extensió universitària d’Ontinyent Carme Agulló, que va fer una magnífica exposició sobre els avanços pedagògics de la II República i va rescatar de l’oblit la tasca tan important que van dur endavant les mestres d’aquell moment.

L’acte es va tancar amb l’actuació del jove cantautor contestà Andreu Valor, acompanyat pel guitarrista Eduardo «Tata» Bates, i amb un vi d’honor, que va cloure una vesprada plena de sentiments compartits per tal de donar començament a aquest nou curs.