El consistori es reuneix amb Fons Valencià per la Solidaritat

Fons valencià demana ajudar en la recerca d’una nova seu que els vincule a la ciutat

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, van mantenir un encontre amb l’associació solidaria Fons Valencians per tal de mostrar el seu recolç amb la seua tasca i ajudar en la recerca d’una nova seu que els vincule a la ciutat.

L’entitat ha mantingut la seua seu a Xàtiva des de fa 20 anys amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa, però foren desallotjats per la nova política de l’entitat financera. Fons valencià, demana col·laboració a l’equip de govern per a trobar un espai digne i poder així albergar la seu que la relacione a la ciutat.

Cerdà pretén reprendre la relació truncada per l’anterior equip de govern i renovar el compromís amb els més necessitats mitjançant una participació activa del govern de la ciutat en l’execució de projectes, activitats i restabliment d’una quantitat o aportació econòmica.

El nou equip té especial sensibilitat pels més desafavorits, també als països del tercer món. “El fals debat que va creat el PP de fer competir la pobresa de la nostra ciutat amb la pobresa global d’altres països sub-desenvolupats és una qüestió que anem a resoldre. Apostarem decididament per fer una política austera que ens puga permetre abordar la pobresa en l’ampli sentit de la paraula” declara Cerdà.

Fons valencià per la solidaritat és una associació sense ànim de lucre creada al 1922, nascuda amb la voluntat de contribuir des de l’àmbit local al desenvolupament dels països empobrits mitjançant la gestió econòmica. L’experiència de l’entitat en les àrees de desenvolupament i sensibilització la fan referent en cooperació internacional.