El Consell retira la taxa en serveis d’atenció diürna que afectava els usuaris del Centre Ocupacional

El lema “No aconseguireu fer-nos invisibles” passa a la història

Les entitats que atenen a les persones dependents estan d’enhorabona. El passat mes de desembre el tercer sector es va reunir amb la secretària autonòmica de polítiques inclusives i amb el director general de diversitat funcional, els quals van anunciar els canvis per al proper any en matèria de dependència. L’any 2015, 30 usuaris del Centre Ocupacional de Xàtiva han pagat com a conseqüència d’aquesta taxa un total de 68.784 euros que en la nova mesura presa pel Consell deixaran d’abonar a la Conselleria.

En aquesta reunió es va anunciar la mesura que afecta directament als usuaris i usuàries del centre ocupacional i és que a partir d’aquest mes de gener desapareix la taxa en tots els recursos de dia. Aquesta mesura es va fer efectiva després de passar pel Consell el passat més de desembre.

És una notícia que s’estava esperant i que ASPROMIVISE voldria celebrar donant les gràcies i fent una crida per a la retirada de totes les banderoles roges que fins ara han estat penjades amb el lema de “No aconseguireu fer-nos invisibles”. Els usuaris i professionals del centre ocupacional faran una passejada per alguns barris de la ciutat convidant a la gent que té penjada la banderola reivindicativa a què la despenge i agrair-li el suport que ens ha mostrat durant tot aquest període de dificultat. “Al mateix temps farem un manifest adreçat a tots els ajuntaments on els veïns han participat en aquesta reivindicació i per l’ajuda rebuda», afirmen.