El Consell de la Joventut d’Ontinyent organitza el seu III Nadal Jove

Un programa d’activitats que ofereixen una alternativa d’oci juvenil per als dies de vacances

Per tercer any consecutiu, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) ha organitzat amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent el seu “Nadal Jove”, un programa d’activitats que tracten d’oferir una alternativa d’oci juvenil per als dies de vacances.

La programació prevista començarà dimarts 23 de desembre a les 19:00 hores amb el lliurament de premis del «1er Concurs d’escriptura crítica juvenil» al centre cívic de Sant Rafel, comptant-se amb l’actuació dels grups locals Kolágeno, Ablèpsia i Karma. Divendres 26, a les 20:00 hores tindrà lloc una Jam Session a Ca la Mera amb la col·laboració de l’Assemblea Joves Meruts; i finalment dissabte 27 de desembre a les 12:00 hores hi haurà una “Torrà Jove” a l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado, on el CLJO aportarà la llenya, podent participar enviant un correu a conselljoventut@gmail.com o Formalitzant la inscripció a la seu del Consell, al Jaume I el Conqueridor, 13 baix. En totes les activitats es podrà aconseguir el CD “el so d’Ontinyent”, que recull una mostra del treball dels grups musicals locals.

El Regidor de Joventut, Pepe Pla, explicava que “des del primer dia el Govern d’Ontinyent ha recolzat als joves, i la creixent activitat del Consell Local de la Joventut només és una mostra de les inquietuds i les ganes de fer coses que té la nostra joventut, a la que animem a seguir treballant en esta línia”, destacava.