El Congrès de restes del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida eligeix els 4 delegats per unanimitat

Les agrupacions participants acorden una llista de consens en la qual destaca l’alcalde de Bocairent Josep Vicent Ferre i l’exdiputada Jeannette Segarra

Jordi Vila creu que del Congrès d’Alacant eixirà la força necessària per retornar a la Generalitat la dignitat perduda

La unanimitat ha presidit el Congrés de restes del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida celebrat al Palomar. Les agrupacions que han participat, aquelles que no tenen suficients militants per elegir un delegat al proper Congrés d’Alacant, han acordat una llista de consens.
La llista dels quatre delegats que havien d’elegir-se ha estat encapçalada per l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, seguit per l’exdiputada en Corts i exalcaldesa de Llutxent Jeannette Segarra; Carmen Castelló, d’Aielo de Malferit, i Vicent Valor, de Benigànim. Com ha suplents figuren l’alcalde del Palomar, Jordi Vila; Rosa García Pla, d’Atxeneta d’Albaida; Josefina Abad, de Llutxent, i David Mahiques, de Quatretonda. Per altra banda, la gestió de l’Ejecutiva Nacional fou aprovada per 6 vots a favor, 4 en contra i 6 abstencions, mentre que totes les esmenes presentades a la ponència marc foren acceptades i seran traslladades a la direcció nacional. La recuperació de les comarques i l’elecció del secretari general per tots els militants són dos de les iniciatives de la ponència més valorades per les agrupacions de la Vall d’Albaida.
El “consens” i “la normalitat” en què s’ha celebrat el congrés de restes, al que ha asistit com a convidat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, han estat els dos aspectes més destacats per Jordi Vila, coordinador comarcal del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida. Vila ha agraït la voluntat d’unitat que han expressat les agrupacions de la Vall d’Albaida, comarca que aportarà nou delegats al Congrés Nacional. “Els militants de la Vall d’Albaida han llançat un missatge d’unitat i de consens que és el que esperem presidesca el Congrés d’Alacant”, i ha afegit que els socialistes de la Vall d’Albaida “estan convençuts que del Congrès d’Alacant sorgirà la força necessària per retornar a la Generalitat la dignitat perduda per culpa del desgavell i la corrupció que ens ha porta»