El Concurs de Cartes d’amor torna a Carcaixent

La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Carcaixent ha convocat la Cinquena edició del Concurs de Cartes d’amor que es celebra al voltant del 14 de febrer, Dia dels enamorats.

Com a principal novetat, cal destacar que s’amplia l’edat per a participar fins als 35 anys “perquè així ho han demandat estes últimes convocatòries els propis usuaris del Centre d’Informació Juvenil” va comentar el regidor de joventut, Manuel Ferrús. En este sentit l’Ajuntament ha seguit les indicacions dels demandants i del propi IVAJ “que també ha ampliat els seus serveis dels 30 als 35 anys”, va dir el regidor.

Este concurs conta amb importants premis. Així la carta guanyadora serà premiada amb 300 euros i el segon premi amb 200 euros donats per l’Ajuntament. El tercer premi serà guardonat amb un sopar romàntic per a dos persones al Restaurant el Llorer i finalment el quart premi rebrà 50 euros donats pel Pub Lluna.

Com bé diu el seu nom la temàtica de les epístoles serà l’amor i no tindrà una extensió superior a un full per una cara escrit a màquina o ordinador.

Els treballs deuran estar en valencià i es presentaran per triplicat, escrits en un sobre tancat i sense cap tipus d’identificació exterior. En l’interior s’inclouran les dades de l’autor.

Les cartes es presentaran al Centre d’Informació Juvenil ubicat a la Plaça Major 9-2n de dilluns a divendres de 10 a 15 hores i dilluns i dimecres de 17:30 a 20:30 hores.

Manuel Ferrús espera que també enguany els joves responguen a esta convocatòria que des de la seua primera edició ha sigut molt seguida per part dels joves, vertaders protagonistes d’este particular certamen literari.

El lliurament del premi es farà el 13 de febrer en el Pub Lluna i estarà presentat per l’actriu de l’Alqueria Blanca Iris Lezcano. També es farà la representació de l’obra de Café-Teatre Mariua si que està interpretada per Maria Juan.