El col·legi Gozalves Vera celebra el seu 50 aniversari

Invita a la gent que haja passat pel centre a enviar material per tal de fer una exposició

El col·legi públic Gozalbes Vera de Xàtiva celebra aquest curs el seu 50 aniversari. El centre està preparant una exposició de fotos, documents, objectes, etc, que tindrà lloc en dues fases, la primera s’exposarà del 22 d’abril al 7 de maig a la Casa de Cultura de Xàtiva i la segona es mostrarà del 8 de maig al 30 de juny, al mateix col·legi.

Des del centre volen fer extensiva aquesta mostra a la màxima gent possible que haja estat o haja participat d’alguna manera en la vida del centre. «50 anys aprenent junts» és el títol de la commemoració i el centre va a intentar fer una recollida de material i fer després aquestes exposicions. Per això, inviten als ciutadans a participar aportant qualsevol material que consideren oportú, “estarem agraïts si ens ho feu arribar a la comissió organitzadora”.

Es poden enviar tot tipus de materials: fotos o gravacions escolars (vídeo o àudio), objectes personals (llibretes, uniformes, diplomes, «plumiers», llibres, enciclopèdies…), certificats d’escolaritat, certificats d’estudis primaris, de graduats escolars, butlletins de notes, motxilles o carteres escolars, orles, documents dels viatges de fi de curs, etc.

Es pot enviar abans del 14 d’abril al correu 46004747@edu.gva.es, també per whatsapp o mitjançant les xarxes socials del centre.