El C.O. La Costera participa en el I Encontre Provincial de Boccia cel·lebra al Pavelló de Genovés

BocciaMés de 50 esportistes de 6 centres ocupacionals de la província participaren en aquest encontre

El dimarts 30 de novembre, en el Pavelló Municipal del Genovés, 6 centres ocupacionals de la província de València (C.O. La Costera de Xàtiva, C.O. Vicente Pérez de València, COM Ontinyent, C.O. La Torre, C.O. M. EL Castellet de Castelló i el C.O. Hort de Feliu d’Alginet) participaren en el I Encontre Provincial de Boccia que organitzava el centre de Xàtiva junt a la Coordinadora de Centres Ocupacionals (Copava). L’activitat es va desenvolupar al llarg de tot el matí en les tres modalitats en les que compta aquesta competición: llançament manual, lançament en canaleta i Bowling-Boccia.

La Boccia és un esport per a persones amb parálisis cerebral i discapacitat, i en les competicions que organitza Copava té un carácter més participatiu i de promoció de l’esport en aquest col•lectiu. No obstant, amb els anys, alguna de les modalitats com és el llançament manual, ja va tenint un carácter més competitiu i en els encontres es fa un quadre de partides per a disputar una final en les acaballes de l’encontre. En aqueswt primer encontre, el C.O. Vicente Pérez i el C.O. La Costera de Xàtiva guanyeren les seues respectives partides que els classificaren per a la final. Va ser una partida molt disputada que no és va decidir fins lúltim llançament, i on l’equip de La Costera format per Anita Navajas, José A. Fernàndez i Rafa Bataller conseguiren la victòria.

Des del Centre es vol agrair als alumnes del Mòdul de TASOC de Xàtiva la seva col•laboració i al Col.legi Verge dels Desemparats del Genovés per donar-li colorit a l’encontre amb la seva assistència a dites jornades.