El Club Xàtiva Fútbol Base participa al Torneig Pepe Valls

Aquesta competició es celebra durant el mes de juny a Puçol

Els equips que han quedat campions i subcampions en els seus grups i categories de l’escola del Club Xàtiva Fútbol Base, disputen aquest mes de juny el XIV Torneig Pepe Valls a les instal·lacions de la Masia de la Grava en Puçol.

Aquest dissabte i diumenge va ser el torn de la categoría prebenjamí, el proper cap de setmana jugaran els benjamins i el 23 i 24 de juny finalitzaran el torneig els alevins.

Els equips Prebenjamí A, Benjamí B y Aleví C representaran en aquest torneig a l’escola del Club Xàtiva Fútbol Base.

Des de l’escola esperem «que els nostres representants realitzen un bon paper en aquest campionat provincial on els millors equips dels diferents grups de la província es disputen un lloc d’honor en aquest torneig, conegut com la champions del futbol base valencià”.

D’altra banda, l’escola ha estat guardonada com a l’escola més esportiva per la Federació Valenciana de Fútbol en la gal.la celebrada en Tavernes.

També volen destacar el treball realitzat per tots els membres del club (jugadors, entrenadors, directius, pares i mares) durant la present temporada, que han contribuït d’una manera decisiva per a obtindre els esmentats èxits esportius i socials.