El club Rotary presenta l’obra guanyadora del Premi Internacional de Gravat “Josep de Ribera”

S’han seleccionat 41 obres que seran exposades en la Casa de la Cultura de Xàtiva des d’aquest divendres 15 de novembre fins al 14 de desembre

El club Rotary de Xàtiva presentà ahir  l’obra guanyadora del XII Premi Internacional de Gravat “Josep de Ribera” de Xàtiva. S’ha de recordar que el guanyador d’aquest certamen va ser el gandiense Daniel García Moragues amb la seva obra “Selva Negra III”, en tècnica aiguatinta i collagraph. L’acte va comptar amb la presència de l’escriptor Vicent Ribes, qui va donar una conferència molt interessant sobre la vida i obra del pintor setabense «El Españoleto»

El Club Rotary Xàtiva, com a promotor cultural, organitza dos esdeveniments importants: una biennal de pintura i una altra de gravat, aquesta última en col·laboració amb l’Ajuntament de Xàtiva.

Enguany es compleix el 22 aniversari de la Biennal de Gravat. Des del club Rotary recalquen que aquesta iniciativa ha aconseguit la projecció i prestigi de primer ordre en l’àmbit internacional, convertint-se en un referent en l’àmbit del gravat.

En aquesta edició s’han presentat 206 obres d’autors procedents de 40 països. S’han seleccionat 41 obres que seran exposades en la Casa de la Cultura de Xàtiva des d’aquest divendres 15 de novembre fins al 14 de desembre.

La presentació de l’obra guanyadora va tindre lloc en la seu del Club Rotary de Xàtiva, situada en el restaurant Casa la Abuela.