El Club Frontenis d’Albaida ascendeix a la primera divisió provincial,

Va quedar en 4t lloc la passada temporada

Una reestructuració de les diferents divisions de la lliga de frontenis provincial ha possibilitat l’ascens del Club Frontenis d’Albaida a la primera divisió. Després de quedar en 4t lloc en la passada temporada, l’equip albaidí s’havia quedat sense la possibilitat d’augmentar de categoria, ja que eixe privilegi només es concedeix als dos primers classificats, una vegada ha finalitzat el torneig. Però, el canvi en l’organització de les diferents divisions ha permés l’accés a la primera divisió tan del tercer com del quart classificat.

Des del Club Frontenis consideren l’ascens “tot un reconeixement per a l’equip, ja que enguany havíem fet una gran aposta per a rejovenir l’equip, bona prova d’això és que som la formació més jove de tota la competició”. Un repte que s’havien proposat els integrants per a assegurar una nova generació de jugadors de frontenis a la ciutat d’Albaida. La seua aposta per les joves promeses del frontenis és clara, fins al punt que han aconseguit que un dels jugadors del club, Cristian Camacho, es proclame campió infantil d’Espanya 2012 a la ciutat de Lleó.

A més, el Club Frontenis d’Albaida és un nexe d’unió dins del món de l’esport i entre els pobles veïns, ja que el conjunt albaidí aglutina jugadors de moltes poblacions properes com ara Benissoda, Bufali, Muro d’Alcoi, Cocentaina i Beniarrés.

De cara a la nova temporada, els membres de l’equip són conscients que se’ls presenta un nou repte en una categoria superior, on el seu objectiu és com diuen “intentar mantenir-se en la primera divisió, ja que hi ha grans equips com el Torrent, l’Ontinyent o el Sueca que ens ho posaran difícil”. Tanmateix, des del club destaquen que la intenció principal dels seus components és “gaudir del frontenis cada dissabte”.

La competició s’iniciarà el proper dissabte 29 de setembre, quan el Club Frontenis d’Albaida rebrà, a les cinc de la vesprada, la visita del Torrent.

Per la seua banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Albaida, Càndid Penalba, ha volgut fer arribar la seua enhorabona al Club Frontenis i felicitar-los, perquè “han demostrat ser un referent de l’esport albaidí i un exemple per als més menuts que comencen a practicar aquest i altres esports.”

Alguns dels integrants de l’equip de Frontenis durant la final del torneig de les 24 hores esportives d’aquesta any a Albaida. D’esquerre a dreta: Juan, Cristian, Tomàs i Carlos.