El club de Xàtiva aconsegueix gran èxit en el I trofeu del Mediterrani de Gimnàstica Rítmica

150 gimnastes participaren al certamen celebrat al pavelló Francisco Ballester

Gran èxit de participació en el primer trofeu del Mediterrani de Gimnàstica Rítmica celebrat a Xàtiva, un total de 150 gimnastes participaren al pavelló Francisco Ballester durant una jornada de matí i vesprada on assistiren 24 clubs de tota la comunitat.

Des de l’organització es vol felicitar tant al club de Gimnàstica Rítmica com a l’Ajuntament de Xàtiva  per dur proves d’aquesta entitat. Pel que fa a la part esportiva, les gimnastes de Xàtiva entrenades per Joana Ricart, Esther Pardillos, Sandra Cortés i Karen Alonso van ser protagonistes en les seues respectives modalitats. En benjamins mans lliures, Patricia Taylor obtingué la primera posició, seguida de la seua companya Marta Celorrio, que obtingué la segona posició.

En categoria aleví, Blanca Gil va assolir la quinta posició, en cadets modalitat Aro la segona classificada va ser Andrea Martinez, quarta Vega Lozano i quinta Elena Molto. Un total de sis medalles es quedaran a Xàtiva, «el que significa que aquest grup de gimnastes estan per molt bon camí», afirmen des del club setabense. La pròxima cita del club Gimnàstica Rítmica Xàtiva serà el proper 25 de maig a Gandia, «on els desitgem molta sort per a totes», finalitzen.