El Club de Bàsquet Genovés compleix 20 anys

S’organitzaran una sèrie d’actes per commemorar l’aniversari

El Club de Bàsquet Genovés compleix 20 anys aquest any 2013. Des del club donen les gràcies a aquelles persones que, des de diferents posicions dins i fora l’estructura del Club, «han lluitat i treballat pel nostre Club, gent més visible i menys, anònima o pública, del poble o d’altres localitats, pares o mares, diferents institucions públiques i privades…, però sobretot als aquells xiquets i xiquetes».

Allà per l’any 1993, un grup de gent jove agafava el relleu d’altres persones que ,de manera més lúdica ,jugaven al bàsquet al nostre poble.

20 anys que no sols han tingut entrebancs, tot el contrari, 20 anys que han fet possible que a Genovés es visqueren esdeveniments, que des de la perspectiva del temps es valoren de manera molt positiva.

Molts jugadors i jugadores han passat per aquesta agrupació esportiva, però també ens han visitat d’altres pertanyents a altres Clubs de primera fila «i açò ens ha fet més grans«, diuen. Equips i jugadors importants, que a dia d’avuí inclòs, triomfen a la lliga ACB , la Sel•lecció Espanyola o la pròpia NBA.

Després d’estar treballant des de les primeries del mes de setembre de 2012 per plantejar una sèrie d’esdeveniments ,el Club de Bàsquet Genovés presenta un calendari d’actes que commemoraran aquest aniversari:

– Presentació dels jugadors i jugadores de totes les categories del CBG

– Dia del CBG al pavelló de la Fonteta de San Lluís València.

– Exposició fotogràfica “20 anys del CBG, un Club que presumeix de tindre jugadors de bàsquet”

– El CBG serà la seu, al llarg del 2013 ,d’un grup de Tecnificació de la Selecció Valenciana Aleví.

– Xé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet d’El Genovés

– Partit amistós contra el Ros Casares Cadet

– Partit amistós de Seleccions Autonòmiques

– Cel•lebració d’un Clínic per a entrenadors

– Campionat de 3×3 al carrer – Triangular de Veterans

– Trobada de pre-benjamins – XIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet

– Triangular de Seleccions Autonòmiques

Aquestos i altres més formaran part d’un any molt especial per al Club Bàsquet Genovés i tota la seua escola. Un any que comença ara i que de segur ajudarà més si cap a fomentar aquest esport i fer més gran aquest club.