El Club de Bàsquet de l’Olleria recollirà fons per Haití

Esta iniciativa es suma a diverses accions realitzades per diverses institucions

Els assistents al partit que disputarà este diumenge 7 de febrer el Club de Bàsquet de l’Olleria contra l’Onix d’Onil podran posar el seu granet d’arena per a col·laborar amb les víctimes del terratrèmol d’Haití. A la zona d’accés a les grades del pavelló del Vilecova es col·locarà una urna on les persones que ho desitgen podran fer la seua donació.

A més al llarg del partit es vendran numerets per a la rifa d’un pernil, sorteig que es realitzarà al descans de l’enfrontament esportiu. Tots els diners que s’acapten aniran destinats al compte corrent de la Creu Roja per Haití.

Esta no és l’única iniciativa que les entitats ollerianes estan duent a terme. Als centres escolars i a l’institut també estan treballant en este sentit. Des del professorat del col·legi Sanchis Guarner es va proposar als xiquets i xiquetes que reservaren part de la seua paga setmanal per ajudar als damnificats de l’illa caribenya. En total es va arreplegar 527€ que ja han estat ingressats a un compte solidari.

També estan arreplegant fons els alumnes i professorat del col·legi Isabel la Catòlica. A cada aula s’ha col·locat una vidriola i s’ha animat a cada xiquet a portar 1 euro. A l’IES Vermellar també hi ha a consergeria una urna per a dipositar els donatius.

D’altra banda el darrer ple de l’Ajuntament de l’Olleria, celebrat la setmana passada, va aprovar per unanimitat promoure a nivell municipal diverses iniciatives amb l’objectiu de contribuir econòmicament a la recuperació d’Haití. Mentre es concreta la proposta, a l’entrada de tots els espectacles que es realitzen al teatre-cine Goya es col·locarà una vidriola perquè el públic assistent puga fer les seues aportacions.