El Club de Básquet de Genovés estrena pista

Primers partits de pretemporada per als equips del CBG
Aquest cap de setmana el Club Básquet Genovés ha jugat els seus primers partits de pretemporada, que donen el punt de partida a una temporada que s’espera com a mínim intensa per a aquest club, i és que la commerocació dels actes del 20 aniversari del club començaran el proper 2013.

Primers partits i primeres proves per a alguns dels equips del club. Sénior Preferent, Sénior Zonal, Júnior i Infantil han començat a jugar i preparar la nova temporada 2012-2013.
El sénior preferent ho va fer amb el C.B. Aiora, el sénior zonal davant el C.B. Benigànim-Llosa, el Júnior amb el C.B. Canals i l’infantil amb el N.B: Alzira. Primers partits amb els quals es pretén veure l’estat de preparació de cadascún dels equips.
Recalcar que ha estat un inici de temporada diferent al de la resta d’anys ja que el dissabte es va estrenar la nova pista del Pavelló Municipal del Genovés. L’ajuntament ha fet una inversió per adequar-se a la nova normativa del bàsquet, noves línies de tres, nova zona…, una sèrie de canvis que obligaven al pavelló a adaptar-se a aquest canvi de normativa.
Des del club es vol agrair a l’Ajuntament l’estat en el que s’ha quedat la instal·lació. “És un luxe jugar amb aquest nou ambient, és motivant començar una temporada d’aquesta manera, de fet poques pistes com la nostra ens trobarem pels pavellons dels equips en els que jugarem aquesta temporada. Des del club volem donar les gràcies a l’Ajuntament i a l’empresa encarregada pel tacte que han tingut a l’hora d’adequar-nos la pista a la nova normativa”.