El club ciclista Cap Amunt fa la ruta ‘la Cabrabike’

16 integrants del club ciclista Cap Amunt de L’Olleria han recorregut els 62 Km. que forma la ruta entre L’Olleria i el càmping “Los Carasoles” de Navalón un trajecte que també transcorre per Montesa i les muntanyes i barrancs d’Enguera, per la qual cosa la major part del recorregut és senda i bosc.

Des del club s’ha destacat esta eixida per ser extraordinària, ja que precisa d’una preparació que no és necessària en les altres rutes setmanals per exemple, es disposen dos avituallaments al llarg del trajecte per a esmorzar i recuperar líquids.

Els participants d’esta eixida estan molt satisfets ja que, com han afirmat, suposa “una activitat física molt completa i una jornada molt agradable amb els companys del club per paratges naturals tan bonics com el castell de Montesa o el barranc de la Hoz d’Enguera”.

El club ciclista de L’Olleria també ha estat present en la marxa Les Cabreres, que té lloc a Vic (Catalunya) i en l’internacional Quebrantahuesos, en les que han participat huit i quatre integrants respectivament.

Finalment, els representants del club han fet una crida “per a que es respecten els boscos i els paratges naturals el màxim possible, per a evitar els desastres naturals que últimament estan destruint la vegetació tant valenciana com mundial”.