El Club Can Xàtiva, organitza la primera Mostra canina popular “El millor amic”

El proper dia 18 d’agost a l’espai reservat a l’Albereda de Xàtiva durant la Fira d’Agost

Aquesta Mostra canina popular “El millor amic”, estarà organitzada per nosaltres junt amb la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX), Una huella en el corazón, Cannes de Xàtiva, Animal’Style i amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient, on els principals objectius són, el de passar una bona estona rodejats de gossos i amants dels animals, donar una sèrie de pautes o consells bàsics del que necessiten els nostres cans, integrar dins dels actes de la Fira, i de la societat xativina, als gossos, als animals i així donar-li la seua importància, i donar a conéixer i ajudar tant a la SPAX com a Una huella en el corazón, dos col·lectius xativins dedicats a ajudar als animals.

A la Mostra canina popular “El millor amic” es farà una xicoteta mostra d’ensinistrament de gossos a càrrec de Cannes de Xàtiva, que de segur farà gaudir als assistents, mostrant els exercicis que realitzen els gossos i els seus propietaris membres d’aquest club caní basat en un ensinistrament on el gos aprén mentre juga i es diverteix amb el seu propietari.

També realitzarem una mostra popular de gossos, on qualsevol persona que vulga pot inscriure’s amb el seu gos o gossos. Per a aquesta mostra es deurà inscriure abans de començar l’activitat aportant 2€ a benefici de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva, al mateix lloc de l’activitat. Tota aquella persona que vulga participar ha de tindre el gos en regla i serà necessari dur la cartilla del gos. Volem donar una gran importància a aquesta mostra canina popular, ja que tot el que es recapte anirà a parar a la SPAX, i ens agradaria que fora el màxim possible, i així poder ajudar a la protectora d’animals de la nostra ciutat.

Per altra banda, a tots els assistents, se’ls farà entrega d’uns clauers que realitzen al col·lectiu “Una huella en el corazón”. Cal remarcar que, estos clauers, d’entre altres objectes, els venen al llarg de l’any en benefici dels animals que arrepleguen al carrer, bé perquè s’hagen perdut, o bé perquè hagen sigut abandonats. Els clauers que es repartiran a l’acte de la fira seran totalment gratuïts, ja que l’Ajuntament de Xàtiva ho subvenciona, i d’esta manera ajuda econòmicament amb “Una huella en el corazón”, o el que és el mateix, amb els animalets sense llar.

També hi haurà alguns detalls aportats per diverses marques comercials de productes canins mitjançant Jorge Fuset (Cannes de Xàtiva), així com un regal de la perruqueria canina Animal’Style.

Per a qualsevol consulta Club Can Xàtiva