El Club Bàsquet Genovés júnior es proclama campió de lliga del grup D

Amb un contundent resultat de 78-25

El Club Bàsquet Genovés júnior va aconseguir el passat dissabte la victòria que li proclama campió de lliga del grup D, en primera zonal, amb abundant marcador 78-25.

L’equip júnior disputava un important i vital partit que decidia si els de Julio serien campions o, pel contrari, romandrien en la segona posició. «La situació, encara que se’ns presentava amb una aparent facilitat, era delicada. Sabíem que tot depenia de nosaltres i que el CB SAX seria un rival dur, tal i com ho va demostrar a la localitat alacantina, així que hi havia que eixir centrats i al màxim de les nostres condicions físiques i mentals. Amb el bot inicial començava la nostra oportunitat», remarquen des del club.

L’ assistència del públic ha sigut vital per al triomf , «així que aquest premi va per a vosaltres», afirmen. En els moments «més durs i crucials els vostres ànims des de la grada han fet possible aconseguir aquests resultats».

En aquestes vint jornades «hem vist cares ben distintes del nostre equip ,com la derrota front el cinqué i la victòria contra el segon classificat. Hem assumit la total responsabilitat en les derrotes que, sense llevar mèrits als rivals, han sigut culpa nostra. Hi ha hagut moments de tensió entre els membres i moments de concentració i completa participació de tots, però sempre hem continuat endavant gràcies als esforços de Julio, Jose i Jaume des de la banqueta. Tant pares com jugadors i entrenadors hem sigut els creadors d’açò, i els jugadors tenim motiu per sentir-nos orgullosos del que hem fet i de qui ens han acompanyat. A base d’esforços, de crítiques constructives i de crits de l’entrenador ens haveu fet possible aconseguir i realitzar tot allò que hem aconseguit i que hem realitzat», manifesten.