El Club Bàsquet Genovés juga la final autonòmica contra el Sueca

Demà dissabte a les 17:00 hores al pavelló de Benifairó

Bona temporada la que ha portat a terme l’equip infantil del Club Bàsquet Genovés, es pot dir que quasi perfecta després de veure la trajectòria d’aquest equip al llarg de la competició d’aquest any. El conjunt disputarà demà dissabte la final autonòmica contra el Sueca. Serà al pavelló de Benifairó a les 17 hores.

La lliga regular l’acabaren com a únic equip imbatut de tots els grups junt al València B.C. que estava enquadrat en un grup distint. Durant el mes de maig han anat dispuntant-se les eliminatòries d’aquesta categoria, ja com un premi per a aquestos xiquets, i més si a dia d’avuí es parla de que aquest cap de setmana disputen la final. Primer eliminaren el Silla, amb dos partits còmodes, després el C.B. San José de València en quarts de final, ja amb una eliminatòria més disputada i per últim aquest darrer cap de setmana davant el València B.C. on l’eliminatòria va ser d’infart. Primer partit disputat al Genovés on l’equip de La Costera va agafar una renda de 5 punts i el partit de tornada va empatar després d’acabar el temps reglamentari amb una renda per davall de 5 punts que va fer que es disputara una pròrroga.

Així s’arriba a aquest cap de setmana amb un equip del C.B. Genovés dispuntant una final autonòmica Benifairó davant el C.B. Sueca, equip que compta amb un planter molt compensat i amb el qual s’haurà de lluitar moltíssim per poder competir.

Si abans es comentava les qualitats del grup d’aquest equip, seria injust no nomenar la persona que ho ha fet possible al llarg de tot l’any. Quique Orts, el seu entrenador és le vertader responsable de què el club estiga representat en una fita esportiva tan important, pot ser, en els equips de formació siga l’esdeveniment més important que haja disputat aquest club. Per tant des del club es vol “felicitar a tots els jugadors i en especial al seu entrenador per oferir una oportunitat única de veure a un dels nostres disputant una final de caràcter autonòmic”. També des del club, en la prèvia del partit es comentava que “ja en el seu moment ens felicitàvem a nosaltres mateix per la decissió d’haver fitxat per al nostre club a una persona com Quique, és a dia d’avuí quan pensem que ens quedàrem curts en aquelles paraules. Un encert total tindre’l entre nosaltres no tan sols pel que puga aconseguir a nivell esportiu, sinò per tot el que ens aporta fóra de les pistes i tot el que dóna com a persona als seus jugadors. A dia d’avuí no és fàcil comptar en els clubs amb entrenadors que valguen la pena com a persona, i Quique és una d’elles”, assenyalen.

Per la seva part, el propi entrenador declarava que “tan sols tinc paraules d’agraïment per a tots els jugadors de l’equip i el grup de pares que ens han recolzat tot l’any. Ara sols toca gaudir d’aquesta final”. Des del club també es volia animar a tots els que han seguit l’equip i als jugadors dels altres equips a acompanyar l’equip infantil en aquesta final.