El Club Bàsquet Genovés inicia la temporada

Comptarà per primera vegada amb un equip de categoria autonòmica

El Club Básquet Genovés comença una nova temporada. Com tots els anys s’inicia amb les il·lusions renovades i amb moltes ganes de donar als més menuts tot alló positiu que aquest esport ofereix. No és fàcil, any rere any completar equips en totes les categories en un club com aquest. No obstant, el club compta amb el suport de moltes persones, que fan que tots els anys el C.B. Genovés i la seua escola de bàsquet inicien una nova temporada. Un any si cap especial, per diversos motius, la commemoració al llarg del 2013 el 20é aniversari, un jugador seu està jugant a una universitat americana, nou entrenador en el sénior zonal, un equip aleví que participa en la lliga d’ascens a autonòmica… però sobretot perquè per primera vegada un dels seus equips sénior participarà en categoria autonòmica.

Aquest any el primer dia d’entrenament de la pretemporada que es va iniciar el passat dimecres dia 28, es presentaren un total de 35 jugadors de categoria sénior. Dels quals tots, excepte un són de la pedrera del club, la qual cosa, en paraules del seu president “és un luxe que gent del propi club vullga continuar jugant en nosaltres. Possiblement siga un problema o almenys una situació incómoda, però que molts clubs la voldrien tindre ja que és il·lusionant veure que pràcticament la totalitat de jugadors han eixit de les categories inferiors dle nostre club».

L’entrenador de l’equip autonòmic serà Salva Soler que després de la bona temporada passada i ascens a autonòmica repeteix planter. Encara que amb alguna novetat important, sobretot en el joc interior. Carlos Serrano, jugador de l’Ènova que ha jugat en equips com el Gandia Bàsquet, Martínez Valls o altres equips de categories d’àmbit nacional, ha volgut ajudar a aquest equip a afrontar una temporada nova i il·lusionant. És junt a Josep Úbeda, que l’any passat formava part de l’equip sénior zonal del CB Genovés, les úniques incorporacions respecte a la temporada anterior. Segons el propi entrenador, “donar una llista de 12 jugadors d’un total de 35 no ha estat gens fàcil, però al mateix temps és tranquilitzant el veure que la gran majoria de jugadors són nostres. Estem convençuts que aquesta manera de treballar dóna entendre la identitat del club. Esperem complir les expectatives i continuar en la progressió d’aquest equip, el qual es caracteritza per la seva joventut, complementada amb Ximo Herencia i Carlos Serrano, els quals són tot un exemple a seguir, crec que els joves han d’aprofitar cada segon al seu costat, per tota la seua experiència i sobretot pèr la implicació i ganes que li posen en cada entrenament”.


Junt a aquestos jugadors séniors, el sénior zonal aquest any estarà entrenat per Rafa Martínez, persona amb molta formació i sobretot amb molt de bàsquet a les seues esquenes. Des del club, i en paraules del seu president “estem convençuts que Rafa aportarà al club i a aquest equip en particular tot el que que necessita. És cert que estem encantats en comptar amb ell. Ara sols ens queda desitjar-li tota la sort que es mereix”.

La resta d’equips, des de júniors a babis també han començat la temporada a principis de setembre, un any, que torna a començar amb més il·lusió si cap que les temporades anteriors.