El Club Bàsquet Genovés estrena equipacions

Amb un nou disseny més modern El Club Bàsquet

Genovés estrena l’any amb un bon regal de reis. Després de diverses temporades sense renovar la seua vestimenta, aquest any 2015 el començarà amb equipacions noves. Un nou disseny que començaran a lluir a partir d’aquesta propera jornada. La idea va sorgir a finals de la temporada 2013-2014 en la qual es va proposar renovar tots els equipatges i intentar que tots i cadascú dels membres del club vestiren igual, des del xiquet més menut de l’equip dels babis fins al més veterà de l’equip sènior.

Es proposaren diversos dissenys i amb l’ajuda de selecció d’una jugadora de l’equip femení del C.B. Genovés es va optar per l’equipació que s’ha elaborat. Un nou disseny, més modern però mantenint una de les característiques que sempre s’ha tingut en compte, el fet que siguen equipacions reversibles i mantenint els colors que identifiquen el club, el blau com a color principal i el roig com a reserva. Des del club de Genovés es mostraven molt satisfets per “veure la il·lusió que la gran majoria dels xiquets i xiquetes han mostrat en la nova equipació, i també per la resposta d’alguns patrocinadors que ens han ajudat per portar a terme aquesta iniciativa”.

El club disputarà amb les noves equipacions el Torneig Cadet, que tindrà lloc a finals de febrer. Un al·licient més afegit a l’atractiu cartell que presenta aquesta edició del torneig. Real Madrid, Joventut de Badalona, Valècia BC i el C.B. Genovés Júnior amb una nova imatge”, afegeixen.