El Club Bàsquet Genovés compleix 20 anys

Homenatge als jugadors de la primera formació de l’equip durant la presentació dels conjunts d’aquesta temporada

El Club de Bàsquet Genovés compleix 20 anys. Com un dels actes centrals d’aquest aniversari, aquest col.lectiu esportiu ha volgut fer un homenatge de reconeixement als jugadors que formaren part d’aquell primer equip i a tots els altres jugadors sèniors que han passat per la formació al llarg dels 20 anys de trajectòria esportiva.

Fou un acte senzill i a la vegada molt emotiu. Des de club, l’entrenador Pasqual Navarro, després de presentar a cadascun dels jugadors dels diferents equips, va anomenar un per un, als exjugadors que han participat en les diferents etapes i, tot seguit, presentà als componets de la primerà formació (alguns d’ells han jugat 15 temporades).

L’acte continuà amb unes paraules que el seu entrenador volgué dedicar a cadascun d’ells, destacant una virtut, qualitat, característica o peculiaritat, referent al seu lloc dins d’aquell equip.

El tècnic va tenir unes paraules més emotives per a dos dels jugadors, David i Salva Soler Escorcia, “com a culpables i transmissors d’aquesta meravellosa realitat que és en l’actualitat el CBG”. Cal destacar que aquestos dos jugadors són els qui han forjat els senyals d’identitat d’aquesta formació esportiva i continuen sent l’engranatge de tota la seua estructura (entrenadors, categories de formació, logística).

L’homenatge acabà amb el lliurament, per part dels capitans dels equips Sèniors actuals, d’un quadre personalitzat, amb el logo commemoratiu dels 20 anys del CBG.