El Club Básquet Genovés comença una nova temporada

Salva Soler entrenara l’equip sénior preferent del C.B.Genovés

El Club Básquet Genovés comença una nova temporada. Una temporada, que com tots els anys s’inicia amb les il·lusions renovades i amb moltes ganes de donar als més menuts tot allò positiu que aquest esport ofereix. No és fàcil, any rere any completar equips en totes les categories en un club com aquest, en un poble menut. No obstant, el club compta amb el suport de moltes persones, que fan que tots els anys el C.B. Genovés i la seua escola de bàsquet inicien una nova temporada.
Aquest any el primer dia d’entrenament de la pretemporada que es va iniciar el passat dimarts dia 28, es presentaren un total de 37 jugadors de categoria sénior. Dels quals tots, excepte un són de la pedrera del club, la qual cosa, en paraules del seu president «és un luxe que gent del propi club vulga continuar jugant en nosaltres. Possiblement siga un problema o almenys una situació incòmoda, però que molts clubs la voldrien tindre ja que és il·lusionant veure que tots els jugadors han eixit de les categories inferiors del nostre club.
L’entrenador de l’equip preferent per a aquesta temporada serà Salva Soler qui ja va acabar la temporada passada al front de l’equip. Segons el propi entrenador, «donar una llista de 12 jugadors d’un total de 37 no serà gens fàcil, però al mateix temps es tranquil·litzant el veure que tots els jugadors són nostres. Estem convençuts que aquesta manera de treballar dóna entendre la identitat del club. Esperem complir les expectatives i continuar en la progressió d’aquest equip, el qual es caracteritza per la seva joventut, complementada amb Ximo Herencia, el qual és tot un exemple a seguir, crec que el club sempre li estarà agraït la tasca que està fent en els més joves en el poc de temps que porta entre nosaltres.».
En aquest inici de temporada, el club també vol mencionar a la figura de Paco Chacón al qual vol agrair-li tot el que ha fet durant tots els anys que ha estat al club «molts dels jugadors que avui juguen al sénior han passat per les seues ordres, i en part, el nivell d’ells és gràcies a la seva dedicació al nostre club i als seus jugadors. Sempre serà la seua casa, encara que estem convençuts que no és un adéu ni complet ni definitiu».

Junt a aquestos jugadors séniors, el sénior B entrenat per David Soler també ha començat la pretemporada per preparar un mes d’entrenaments en el que es tancaran els planters de tots dos equips.

Fotos: Primer dia d’entrenament de la temporada 2012-2013