El Club Bàsquet Benigànim inicia la nova temporada

El conjunt espera recuperar l’equip sènior federat

Per al responsable de la categoria sènior, Ruben Santana, és important il·lusionar el nostre poble amb un projecte més seriós amb la fussió dels equips sèniors masculins de La Llosa de Ranes i Benigànim.

Hui divendres a les 20:00 hores al pavelló de Benigànim s’ha convocat una primera reunió esportiva on l’entrenador Pedro Balaguer, actual entrenador del Llosa Basket podrà veure els jugadors interesats en competir al nou projecte.

L’equip de la Cstera ve jugant dues temporades consecutives en segona zonal competint a un nivell cada vegada millor i necessita unes instalacions esportives adequades a aquesta progressió. Cal dir que el sènior masculí no va competir l’any passat tot i tindre alguns jugadors que ho hagueren pogut fer. «Per una banda la baixa de l’entrenador a última hora que va deixar sense resposta el club que no va trobar ningun entrenador i la falta de motivació d’alguns jugadors per altra banda, obligaren a donar de baixa l’equip quan ja s’havia apuntat. Açò va ocasionar que el club tinguera que assumir els costos econòmics sancionadors», assenyalen des del club.

Així doncs, cal començar un nou projecte «però aprenent dels errors del passat i tractar de recuperar el primer equip tot i les enormes dificultats econòmiques que estem atravessant», afirmen. Aquesta setmana, membres de la junta directiva es reuniran amb el regidor d’esports Ivan Llario per tal de parlar sobre la necessitat d’una subvenció que puga fer realitat el bàsquet federat a Benigànim.

Si una cosa tenen en comú els pobles de La Llosa i Benigànim és la gran afició al bàsquet però també la necessitat d’una ajuda econòmica per part de les regidories d’esports corresponents. També cal destacar que hi ha molt bona relació tant de jugadors com de membres de la junta directiva la qual cosa pot afavorir molt el bon ambient de l’equip o equips que es puguen formar.