El Club Bàdminton Xàtiva venç 5-2 al CB As Neves

Liga División de HonorEls Sub-15 i Sub-19 del club xativí dominen en la Prova del Circuit Nacional d’El Campello

Dissabte passat dia 18, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es va enfrontar en la 7a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor al C.B. As Neves de Pontevedra, un dels directes rivals del grup A en el que competix el club xativí. El club xativí es va imposar i va véncer a l’equip gallec 5-2 aconseguix amb esta victòria classificar-se en tercer lloc en el grup A i es forma un triple empat a tres victòries entre els clubs de Xàtiva, Eivissa i Veleta, per tant les tres últimes jornades proporcionen una lluita d’allò més tancada entre els tres per a aconseguir la tercera plaça i així el premi de jugar el playoff pel títol.

En el dobles mixtos Ana Ferrer / Javier Cardós vencien en dos sets 21/15 i 21/14 a Ángela Soto / Bruno Moldes. En el dobles masculí Javier Cardós / Marcos Peñalver s’imposaven en dos sets a Pablo Méndez / David Durán per 21/11 i 21/13. En el dobles femení Inma Aparicio / Sandra Chirlaque vencien 21/8 i 21/16 a Leticia Rodríguez / Nerea Alves.

En l’individual femení dos, Ana Ferrer vencia a Leticia Rodríguez de forma clara en dos sets per 21/7 i 21/3, i en l’individual masculí dos Marcos Peñalver queia en tres sets davant de Bruno Moldes per 21/15 – 17/21 i 16/21.

Finalment en l’individual femení un Sandra Chirlaque vencia en dos sets a Ángela Soto per 21/16 i 21/13; per la seua banda en individual masculí un David Siles queia en dos sets davant de Pablo Méndez per 18/21 – 11/21. Amb estos resultats l’encontre finalitzava amb una merescuda victòria de l’equip xativí per 5-2, que millora la seua classificació en el grup A en la que en este moment, en el que va iniciar-se el descans nadalenc, ocupa la tercera posició.

L’agenda esportiva del passat cap de setmana es va completar amb la Prova del Circuit Nacional Sub-15 i Sub-19 que es va disputar en el Pavelló Municipal d’El Campello. La coincidència amb altres proves aprovades per la Federació Espanyola va condicionar la inscripció en la competició; un total de 54 els jugadors que van disputar la competició en les modalitats d’individuals, dobles i mixtos. La baixa inscripció no va restar qualitat a la competició perquè totes les encontres es van disputar amb gran intensitat, els jóvens jugadors xativins van dominar en la majoria de les modalitats d’ambdós categories bé com a campions o subcampions.

En la categoria Sub-15, Alex Abellán era campió en individual masculí, Anna Feliu campiona en individual femení, la parella David Cervelló / Guillem Clar van ser campions en dobles masculí i Anna Feliu / Guillem Clar es van proclamar campions en dobles mixtos.

En la categoria Sub-19, Marco Peñalver es proclamava campió en individual masculí, Bárbara Salinas / María Solver van ser subcampions en dobles femení; en dobles masculí Marco Peñalver / Andrés Climent eren campions i David Siles / Josep Pérez subcampions, finalment en dobles mixtos Bárbara Salinas / Andres Climent van ser campions i María Solves / Josep Pérez subcampions.

Amb estos excel•lents resultats s’arriba a estes festes on els jugadors hauran de reposar forces per a afrontar l’intens calendari de competicions que tindran amb l’inici del nou any.