El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- va véncer al C.B. Oviedo per 2-5

El club xativí s’enfrontarà dissabte que ve, en partit d’anada, al C.B. Veleta en els Play-Off de permanència

cbx2009-2010-37-de-56
El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es va desplaçar el passat cap de setmana a Oviedo on, el dissabte 23 de gener, es va enfrontar al C.B. Oviedo en la 10a i última Jornada de la Fase Regular de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor; este era un dels seus directes rivals en la classificació final del grup B, on el club xativí lluitava per mantindre el quart ja que ocupava i així optar a disputar els Play-Off de permanència on hauria d’enfrontar-se al classificat en quint lloc del grup A.

El club xativí que va poder comptar en esta ocasió amb tots els efectius, va disputar un molt bon encontre aconseguint un parcial final de 2-5 que li assegurava el quart lloc del grup B.

En el dobles mixtos Min Zhao / Oscar Martínez queien en dos sets davant d’Ana Ferrer / Javier Cardós per 12/21 – 15/21. En el dobles masculí Alberto Zapico / Daniel Sánchez queien també en dos sets davant de Luís Siles / Javier Cardós per 6/21 – 15/21. En el dobles femení Elena Fernández / Jaraibkiva Veronika de nou queien en dos sets davant d’Inma Aparicio / Sandra Chirlaque per 13/21 – 16/21.
En l’individual femení dos, Min Zhao perdia en dos sets davant d’Ana Ferrer per 17/21 – 15/21 i en l’individual masculí dos, Daniel Sánchez vencia en dos sets a Luís Siles per l’ajustat resultat de 21/19 – 21/16.

Amb el parcial de 1-4 en l’encontre, i tot ja decidit, es van iniciar els individuals un tant femení com masculí. María Vijande era derrotada per Sandra Chirlaque que vencia en dos sets, per 14/21 – 13/21; finalment en l’individual masculí un Oscar Martínez s’imposava amb claredat en dos sets a Jorge Alcazar amb el resultat final de 21/9 – 21/9. El partit finalitzava amb una clara victòria de l’equip xativí per 2-5 que li assegurava la disputa del Play-Off de permanència contra el quint classificat del grup A, que al finalitzar la jornada 10a va ser el C.B. Veleta de Granada, a què haurà d’enfrontar-se en partit d’anada dissabte que ve 30 de gener.

L’agenda del pròxim cap de setmana es completa amb la 2a Jornada de la Competició Provincial de la categoria Sub-13, en la modalitat de dobles i mixtos, corresponent als XXVIII Jocs Escolars, que en el cas de la província de València es disputaran el dissabte 30 en el Pavelló del Col·legi Ramiro Jover de València. La 4a Prova del Rànquing Absolut que es disputarà en el Pavelló Municipal d’El Campello el diumenge dia 31; la igualtat en quasi totes les modalitats farà d’esta competició, penúltima del Rànquing, una prova de foc a la recerca dels primers llocs.