El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- subcampió en el Campionat Autonòmic de Clubs

campionat-autonomic-de-club
Els Sub-15 i Sub-17 del club xativí convocats a la concentració de les seleccions autonòmiques

Diumenge passat dia 13, en el Pavelló Municipal de Manises, i coincidint amb la concentració de les Seleccions Autonòmiques Sub-15 i Sub-17, es va disputar la fase final del Campionat Autonòmic de Clubs, que va quedar en el seu dia en semifinals, amb els enfrontaments següents a disputar C.B San Fernando / C.B. El Campello i C.B. Xàtiva A / C.B. Xàtiva B; disputant-se a continuació la final i la consegüent entrega de trofeus.
La semifinal C.B San Fernando / C.B. El Campello es va saldar amb el resultat de 4 a 1 i en la semifinal C.B. Xàtiva A / C.B. Xàtiva B s’imposava l’Equip A, amb un ajustat 3 a 2.
En la final, el C.B. San Fernando es proclama Campió després de véncer al C.B. Xàtiva A, per un ajustat 3 a 2, amb els següents resultats parcials:

  • En individual femení Anna Feliu (Xàtiva) queia davant de Silvia Ferrandis (San Fernando) per 21/10 – 21/18.
  • En individual masculí Juan A. Fernández (San Fernando) s’imposava en dos sets a Javier Alcázar (Xàtiva) per 21/12 – 21/11.
  • En el dobles mixtos la parella xativina Maria Solves /Vicente Ferrer vencia en dos sets a Sara Villalba/Sergio Nieto (San Fernando) per 23/25 – 19/21.
  • En el dobles femení Bárbara Salinas / Maria Solves (Xàtiva) s’imposaven en dos sets a Silvia Ferrandis / Sara Villalba (San Fernando) per 16/21-19/21
  • Finalment en dobles masculins Juan A. Fernández /Joan Sanz (San Fernando) vencien a la parella xativina Vicente Ferrer/Quique Ureña en dos sets per 21/11-21/14.
  • El C.B. San Fernando de València es va proclamar Campió Autonòmic de Clubs i l’equip A del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- va ser subcampió, al quedar segon classificat.
  • Els Sub-15 Bárbara Salinas, Anna Feliu, David Cervelló i els Sub-17 María Solves, David Siles, Cristian Vera i Josep Pérez, del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar-, van ser convocats a la concentració per a la seleccions autonòmica; baix la direcció dels Tècnics Ana Ferrer, Iván Gallardo i Pablo Marco, de cara a la participació en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar, que organitzat pel Consell Superior d’Esports i que es disputarà en Sant Javier (Múrcia) del 22 al 27 de juny.

Dissabte que ve dia 19, en el Saló d’Actes del Centre Cívic la Ferroviària de Xàtiva, seu de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, a les 16:45 h. en 1a convocatòria i a les 17:00 h. en 2a, tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària corresponent a l’any 2010. A la finalització, tindrà lloc l’Assemblea Extraordinària, que aprovarà el Reglament Electoral i els annexos corresponents.