El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’enfronta en la 7a Jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor al C.B. Pitius d’Eivissa, a Xàtiva

jugadores-cbx-2008-david-si
David Siles, campió en la 6a Prova del Circuit Nacional d’Alfajarín (Saragossa) en individuals Sub-17

Els jugadors del C.B. Xàtiva -València, Terra i Mar- que van participar en el Gran Premi Nacional Absolut que es va disputar a Huelva entre l’11 i el 13 no van tindre el seu dia, tan sols Sandra Cridaquè, fent parella amb Beatriz Corrals, es plantaven en la final, i perdien a tres sets enfront de Carolina Marín / Ana Mª Martín.
Pel que fa als Sub-15 i Sub-17 que es van desplaçar a Alfajarín (Saragossa) on van disputar la 6a Prova del Circuit Nacional, amb una massiva assistència, cal destacar el primer lloc de David Siles en individual masculí Sub-17, el quint lloc en dobles masculí Sub-17 de la parella David Siles / Cristià Vera; i el segon lloc en dobles mixtos Sub-15 de la també parella xativí Bárbara Salinas / David Cervelló
També diumenge passat dia 13, es va disputar en el Pavelló Municipal d’El Campello la 3a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans en la modalitat d’individual. Pels que respecta a les classificacions obtingudes pels veterans xativins participants cal destacar en individual masculí, el primer lloc de Santiago Sancho en el grup 1 de l’individual A.
Dissabte que ve 19 de desembre en el Pavelló Municipal (Carretera Lluís Alcanyís) a les 09:30 h., el C.B. Xàtiva s’enfronta en la 7a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor al C.B. Pitius d’Eivissa, el club xativí intentarà donar la volta al resultat obtingut en l’encontre d’anada on va perdre 4-3 per a consolidar la seua posició en el grup B. Tot aficionat al bàdminton i a l’esport en general té l’oportunitat de poder disfrutar a Xàtiva de l’espectacle que suposa veure el bàdminton en directe perquè els partits seran del més alt nivell.