El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- derrota al C.B. As Neves, 2-5, a Pontevedra

cbx-sandra-chirlaqueJugadors del Club Xativí competiran en el Primer Gran Premi Nacional Absolut de Granada el pròxim cap de setmana

En la segona jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor que es va disputar dissabte passat dia 18, el club xativí es va desplaçar a Pontevedra on es va enfrontar al C.B. As Neves a qui va derrotar 2-5, es col·loca amb este resultat segon del grup A en el que ha quedat enquadrat esta temporada junt amb el Soderinsa Rinconada (Sevilla), C.B. Torrejón Saglas (Paracuellos del Jarama), Eivissa B.C., C.B. Veleta (Granada) i el C.B. As Neves (Pontevedra) davant el que s’ha enfrontat en esta segona jornada.
Els resultats de les encontres van ser els següents: en dobles mixtos B. Motles / E. Soto es van imposar a Inma Aparicio / Javier Cardós per 10/21 – 21/18 – 21/7 , en dobles femení L. Rodríguez / N. Alves queien davant d’Inma Aparicio / Sandra Chirlaque per 6/21 – 6/21, en dobles masculí B. Motles / D. Durán queien davant de Javier Cardós / Luís Siles per 16/21 – 15/21, en individual femení dos L. Rodríguez queia davant d’Ana Ferrer per 7/21 – 5/21 i en individual femení un A. Soto queia també en dos sets davant de Sandra Chirlaque per 15/21 – 12/21; finalment en individual masculí dos P. Méndez vencia a Marcos Peñalver per 21/12 – 21/19, i en individual masculí un D. Durán queia en un disputada encontre a tres sets davant de Luís Siles per 21/19 – 13/21 – 12/21.
El passat cap de setmana també, però el diumenge dia 19, van començar les competicions autonòmiques corresponents a la temporada 2010/2011. En el Pavelló del Complex Esportiu la Petxina de València es va disputar la 1a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans en la modalitat individual, amb la presència de 31 masculins i 6 femenins, sortejats en grups i segons edats.
Van disfrutar en el retrobament amb els companys i en les pistes, on a pesar de ser la primera competició, van demostrar trobar-se en bones condicions.
Entre els veterans del club xativí participants cal destacar els resultats obtinguts per: Pau Calvo (vencedor en el grup D en veterans A) i Vicente Ferrer (vencedor en el grup E també en veterans A); i Carlos Martínez vencedor en veterans D on va haver-hi grup únic.
El pròxim cap de setmana, del 24 al 26 de setembre, es disputarà a Granada el Primer Gran Premi Nacional Absolut, valedor per al Rànquing Nacional. Les millors raquetes del Bàdminton Nacional estaran presents en este esdeveniment i entre ells, els/les jugadors/jugadores del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-.