El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- cau ens Torrejón Saglas per 5-2

cbxativa

Dissabte que ve 29, el club xativí disputa a Xàtiva el primer partit per la permanència en la Lliga Nacional de Clubs, davant del C.B. Benalmádena
El club xativí es va desplaçar el passat cap de setmana a Torrejón on es va enfrontar dissabte passat dia 22 de gener al C.B. Torrejón Saglas en la 10a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor amb el resultat final de 5-2 a favor de l’equip local.
En el dobles mixtos Maria Márquez / Ricahrd Vaughan vencien en dos sets a Ana Ferrer / Javier Cardós 21/9 i 21/18. En el dobles masculí Sergio Llopis / Ricahrd Vaughan s’imposaven en dos sets a Javier Cardós / Marcos Peñalver per 21/8 i 21/8. En el dobles femení Maria Márquez/ Laura Cosí queien en dos ant Inma Aparicio / Sandra Chirlaque per 18/21 i 13/21.
En l’individual femení dos, M. dels Ángeles de la Font perdia davant de Sandra Chirlaque en dos sets per 7/21 i 5/21, i en l’individual masculí dos Sergio Llopis vencia a David Siles en dos sets per 21/15 i 21/9.
Finalment i amb un parcial de 2-3 a favor de l’equip local quedaven per disputar els individuals un masculí i femení, Laura Cosí s’imposava en un llarg i dur partit a tres sets a Ana Ferrer, que va finalitzar l’encontre lesionada, per 24/22, 9/21 i 21/16; per la seua banda Jesús Lorenzo vencia en dos sets a Marco A. Peñalver per 21/18 i 21/13. Amb este últim resultat l’encontre finalitzava 2-5 a favor de l’equip local i l’equip xativí, que queda classificat quint en el grup A, es veu obligat a disputar el pròxim cap de setmana la primera eliminatòria per la permanència.
Dissabte que ve 29 de gener el Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- rep a les 16:00 en el pavelló Municipal, carretera d’Alzira, al C.B. Benalmádena, quart del grup B, per a jugar la volta dos caps de setmana després, el guanyador aconseguirà la permanència. L’equip xativí necessitarà el suport de tota l’afició per a aconseguir un resultat que els permeta afrontar l’encontre de tornada amb un resultat favorable.
També el dissabte però en jornada matinal es va disputar en el pavelló Municipal de Xàtiva, carretera d’Alzira la 3a Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars de la categoria Cadet en la modalitat d’individuals, amb la presència de 35 xics i 13 xiques; els jóvens jugadors xativins participants van destacar en els grups on els va tocar competir.
En individual masculí Alex Abellán va ser vencedor en el grup B, Joseph Gadea va ser campió en el grup D. En individual femení Anna Feliu va guanyar en el grup A. Per la seua banda, Joseph Pérez, Cristià Vera, Bárbara Salinas i María Solves van ser convocades com seleccionades al grup de treball integrat per quatre xics i quatre xiques que van entrenar específicament en paral·lel a la competició sota la direcció tècnica de Pablo Marco i Sergio Nieto.
El mateix dissabte i en el mateix horari es va disputar en el pavelló del Complex Esportiu La Petxina de València la 1a jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars Provincial en la categoria Aleví, 32 xics i 12 xiques van participar en la competició. La representació xativina va estar integrada per jóvens jugadors de l’Escola Municipal de Xàtiva en individual masculí cal destacar a Nacho Cervelló vencedor en el grup A, Pau Saez vencedor en el grup C, Vasco Nascimento vencedor en el grup E i Fran Cabrerizo vencedor en el grup G; per la seua banda en individual femení Carla Torregrosa va ser campiona en el grup A.
La intensa agenda esportiva del passat cap de setmana va finalitzar el diumenge a Alacant on es va disputar la 2a Jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs en el Centre de Tecnificació d’Alacant. El club xativí va competir amb dos equips. En la primera ronda l’equip a s’enfronte al Sant Pere de Benissa i va perdre 3-2, per la seua banda l’equip B es va enfrontar al d’Aspe i va guanyar 0-5; en la segona ronda l’equip a guanyava en el seu enfrontament davant del Campello i l’equip B queia davant de l’Alacant 3-2, finalment en la tercera ronda es van enfrontar entre si els dos equips xativins imposant l’equip B, 0-5. L’equip a va estar integrat per Vicente Ferrer, María Solves, Sandra Vera, Julio Martín Nerea Alventosa i Enrique Ureña, per la seua banda en l’equip B van jugar Cristià Vera, Anna Feliu, Antonio Olmedo, Andrés Climent, Bárbara Salinas i Joseph Pérez
Destacar finalment que el jove jugador del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- David Cervelló ha sigut convocat per la Federació Espanyola a la concentració Nacional Sub-15 que tindrà lloc este pròxim cap de setmana a Madrid del 27 al 30 de gener.
Resultats:
– Resultats 10a jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor on el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es va enfrontar a Torrejón (Madrid) al C.B. Torrejón Saglas. (dissabte)
– Resultats la 3a Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars de la Categoria Cadet en la modalitat d’individuals disputat al pavelló Municipal de Xàtiva, carretera d’Alzira.(dissabte)
– Resultats 1ª jornada de la competició provincial Aleví disputada enel Complexe Esportiu La Petxina de Valencia. (dissabte)
– Resultats de la 2a Jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs disputada en el Centre de Tecnificació d’Alacant.(diumenge)

Propers esdeveniments esportius:
– Dissabte 29: El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’enfrontarà en Xàtiva al C.B. Belamádena en el seu primer partit per la permanència en la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor.