El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- cau ens Soderinsa Rinconada per 1-6

cbx_sandra-chirlaqueEl proper dissabate, el club xativí s’enfrontarà, en l’última encontre de la fase regular de la Lliga Nacional de Clubs, al C.B. Torrejón Saglas a Torrejón (Madrid)

Dissabte passat dia 15 de gener es va disputar a Xàtiva la 9a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, en ella el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es va enfrontar en el pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), a l’actual líder del grup A, el Soderinsa Raconada de Sevilla. El club xativí va plantar cara a l’equip andalús però, el no poder comptar amb tots els seus efectius i la lesió d’Ana Ferrer, no va poder evitar la derrota per 1-6 ant el potent Sonderisa Rinconada.
En dobles mixtos, Inma Aparicio / Javier Cardós queien davant de Meisy Jolli / Ruben Gordown per 17/21 i 13/21.
En dobles masculí, Marco Peñalver / Javier Cardós, queien en un disputat partit a dos sets davant de Rafael Fernández / Ernesto Velásquez, per 5/21 i 10/21.
En el dobles femenins, Inma Aparicio / Sandra Chirlaque queien en espectacular partit a dos sets davant de Meisy Jolly / Laura Molina, per 23/25 i 19/21.
En individual masculí dos Marco A. Peñalver perdia en dos sets davant de Silnny Kusuma per 7/21 – 9/21, i en individual masculí un David Siles perdia davant d’Ernesto Velásquez, 8/21 – 10/21.
Finalment en individual femení dos, Ana Ferrer no va poder disputar per lesió el partit front a Laura Molina sent el resultat per això 0/21 – 0/21 a favor de la jugadora andalusa, i Sandra Chirlaque vencia, davant de la també xativina que juga en l’equip andalús Merche Conca en un disputat partit a tres sets per 15/21 – 21/14 i 21/15.
També el dissabte 15 de gener però en jornada matinal es va disputar en el pavelló Municipal de Teulada la 3a Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars de la Categoria Infantil en la modalitat d’individuals.
Es van disputar 114 encontres amb una gran intensitat, i els jóvens jugadors xativins participants van destacar en els grups on els toque competir.
En individual masculí Raúl Martínez va ser vencedor en el grup A, Maichel Llorens va ser campió en el grup D, Jordi Grau ho va ser en el grup G i Antonio Sánchis va véncer en el grup K. Per la seua banda David Cervelló, Guillem Clar, Alex Abellán, Ana Feliu i Nerea Alventosa van ser convocades com seleccionades al grup de treball integrat per set xics i sis xiques que van entrenar específicament en paral·lel a la competició sota la direcció tècnica dels seleccionadors autonòmics.
L’agenda esportiva d’este pròxim cap de setmana està repleta de cites d’interés, destaca el partit de la 10a jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, amb la que finalitza la fase regular, i on el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’enfrontarà a Torrejón (Madrid) al C.B. Torrejón Saglas actual segon classificat del grup A què es disputarà el dissabte 22.
El mateix dissabte es disputarà en el pavelló Municipal de Xàtiva, carretera d’Alzira la 3a Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars de la Categoria Cadet en la modalitat d’individuals. S’inicien també les competicions provincials en la categoria Aleví, la 1a jornada en la província de València tindrà lloc en el pavelló del Complex Esportiu La Petxina de València.
Finalment el diumenge 23 es disputarà en el Centre de Tecnificació d’Alacant la 2a Jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs en què el club xativí competix amb dos equips.
Destacar finalment que el jove jugador del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- David Cervelló ha sigut convocat per la Federació Espanyola a la concentració Nacional Sub-15 que tindrà lloc a Madrid del 27 al 30 de gener.