El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- cau davant el C.B. Veleta amb un resultat de 2 a 5

CBX Javier CardósJUAN ANTONIO RAMÍREZ, membre de la junta del Club Bàdminton Xàtiva

Dissabte passat dia 2 d’octubre es va disputar a Xàtiva la 3a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, en ella el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, segon en el grup A, es va enfrontar en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), al C.B. Veleta de Granada.

El club xativí, que debutava esta temporada davant de la seua afició començava guanyant el dobles mixt, però finalment perdia en un difícil encontre al poder només anotar un punt més en l’individual masculí dos, amb el resultat final de 2-5 va finalitzar l’encontre a favor de l’equip visitant.

El resultat en les diferents modalitats va ser:
En dobles mixtos, Ana Ferrer / Javier Cardós vencien a Laura Martín / José Fco. Membrive per 21/16 i 21/18.
En dobles masculins va estar una de les clau de l’encontre, Luís Siles / Javier Cardós, queien en un disputat partit a dos sets davant de José Fco. Membrive / Alejandro Toro, per 16/21 i 24/26.
L’altra clau del partit va estar en el dobles femenins, Inma Aparicio / Sandra Chirlaque queien en espectacular partit a tres sets davant de Manuela Díaz / Fontaine Chapman, per 15/21 – 21/11 i 19/21.
En individual masculí dos Marco A. Peñalver s’imposava en tres sets a Victor Martín per 21/19 – 13/21 i 21/17, i en individual masculí un Luís Siles perdia davant d’Alejandro Toro, 16/21 – 11/21.
Finalment en individual femení dos, Ana Ferrer queia en dos sets de forma ajusta davant de a Manuela Díaz per 19/21 – 18/21, i Sandra Chirlaque perdia davant de Fontaine Chapman en un partit a dos sets, per 15/21 i 18/21

També este passat cap de setmana, però el diumenge dia 3, es va disputar en el Pavelló Municipal de Manises la 1a Prova del Rànquing Autonòmic Absolut amb una massiva presència de jugadors, la majoria jóvens, es va oferir una gran exhibició de bon bàdminton.

En individual masculí, els jugadors del club xativí es van proclamar vencedors en quatre dels set grups, Anna Ferrer en el grup 1, Andrés Climent en el grup 2, David Siles en el grup 3 i David Cervelló en el grup 6. En individual femení, on van competir dos grups, el xativí Anna Feliu es va proclamar campiona en el grup A. En dobles la competició es va organitzar en quatre grups, Ana Ferrer / Mª J. Emmangre, Xàtiva / El Campello es van proclamar vencedores en el grup A, i Josep Pérez / David Siles van ser els vencedors en el grup B. En el doble mixt van competir en tres grups, en el grup B empataven la parella xativina Sandra Vera / Quique Ureña amb Inma Cucarella / Joan A. Vázquez del C.B. Sant Fernando; Bárbara Salinas / David Cervelló eren vencedors en el grup C.