El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar aconseguix la permanència en la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor

cbxativa-david-siles-2Els jugadors xativins s’imposen en l’última jornada del Rànquing Autonòmic de la Categoria Cadet en la modalitat de dobles i mixtos.
Dissabte passat dia 12 es va desplaçar a Benalmádena per a disputar el partit de tornada per la permanència, després de la victòria obtinguda 4-3 en el partit disputat el passat 29 de gener a Xàtiva, només una victòria li servia per a assegurar la permanència en la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor. El Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- es va enfrontar al C.B. Benalmádena, en el Poliesportiu Arroyo de la Miel, i després d’un emocionant i espectacular encontre van guanyar al club malagueny per 3-4. Els partits d’individuals van ser clau en la victòria del club xativí, que l’any que ve seguirà en Divisió d’Honor. No s’iniciava bé l’encontre perquè en el dobles mixtos Marina Garvi / David Ramírez vencien en tres sets 10/21 – 21/15 i 21/11 a la parella xativina Ana Ferrer / Javier Cardós, quan este havia sigut un dels partits guanyats en l’anada disputada a Xàtiva. En el dobles masculí Rafael Gálvez / David Ramírez de nou s’imposaven en dos sets per 21/12 i 21/18 a Javier Cardós / Antonio Olmedo. En el dobles femení María Garvi / María Fernández perdien, igual que en el partit d’anada, davant d’Inma Aparicio / Sandra Chirlaque per 16/21 i 10/21.
En l’individual femení dos, Julia Fernández queia en dos sets davant d’Ana Ferrer per 16/21 i 13/21i en l’individual masculí dos Rafael Gálvez vencia a Marcos Peñalver en dos sets per 21/11 i 21/13.
Finalment amb el parcial de 2-3 a favor de l’equip malagueny s’iniciaven els individuals un on en el partit d’anada només l’equip xativí havia aconseguit un dels dos punts en joc. Sandra Chirlaque vencia novament en dos sets a María Fernández per 19/21 i 17/21; s’igualava l’eliminatòria 3-3 i la resolució de l’encontre depenia del resultat de l’individual masculí un, el Sub-19 David Siles va saber afrontar la pressió del moment i va véncer amb claredat a Marcos Ruiz en dos sets per 18/21 i 11/21. Amb este últim resultat l’encontre finalitzava 3-4 a favor del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- i s’aconseguia així la permanència en Lliga Nacional Divisió d’Honor, Xàtiva comptarà novament amb representació en l’elit del Bàdminton Nacional la pròxima temporada.
També dissabte passat dia 12, es va disputar en el Pavelló Municipal de Manises l’última prova del Rànquing Autonòmic dels XXIX Jocs Esportius Escolars de la categoria Cadet, en la modalitat de dobles i mixtos, que va determinar els campions del Rànquing, després d’una dura jornada, pel que estava en joc, els jugadors xativins participants van obtindre unes excel·lents classificacions.

  • En individual masculí, subcampió Guillem Clar i semifinalistes Alex Abellán i Raúl Martínez.
  • En individual femení, campiona Anna Feliu i subcampiona Nerea Alventosa.
  • En dobles masculí, subcampions José M. Ferre / Guillem Clar i semifinalistes Raúl Martínez / Alex Abellán i Joseph Gadea / Michael Llorens.
  • En dobles femení, campiones Anna Feliu / Nerea Alventosa.
  • Finalment en dobles mixtos, campions Anna Feliu / Guillem Clar i subcampions Nerea Alventosa / Alex Abellán.
  • Finalitzada la competició D. Juan Bautista Femenía, membre de la Junta Directiva de la Federació de Bàdminton, va fer entrega dels trofeus als vencedors.