El Club Bàdminton Xàtiva disputa a Granada la 8a Jornada enfront del C.B. Veleta

Cristian VeraEls Sub-15 i Sub-19 del club xativí competiran en la Prova del Circuit Nacional d’Aspe

Després del parèntesi nadalenc s’inicia l’ajustada agenda esportiva que han d’afrontar les distintes seccions del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- en esta segona fase de la temporada.

El club xativí es desplaça a Granada on s’enfrontara al C.B. Veleta en la 8a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor; és d’esperar un encontre difícil i dur perquè en el partit d’anada l’equip andalús va véncer per 2-5, i només la victòria asseguraria el tercer lloc del grup A a l’equip xativí.

Els Sub-15 i Sub-19, per la seua banda, també té la seua cita esportiva este dissabte pròxim a Aspe, on es disputarà la Prova del Circuit Nacional Sub-15 i Sub-19 valedora per al Rànquing Nacional classificatori per als Campionats d’Espanya. Els jóvens jugadors xativins es desplacen amb la intenció d’aconseguir les bones classificacions obtingudes en proves anteriors i anar sumant els punts necessaris per a així ocupar un lloc en el Rànquing Nacional de la categoria que els assegure la seua participació en els Campionats d’Espanya.