El Club Bàdminton Xàtiva cau davant del C.B. Torrejón Saglas, 3-4

Luís Siles del Bàdminton XàtivaDiumenge que ve a Xàtiva la 2a Jornada del Rànquing Absolut, en les modalitats d’individual, dobles i mixtos.

Dissabte passat dia 6 de novembre es va disputar a Xàtiva la 5a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, en ella el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es va enfrontar en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), a l’actual segon classificat en el grup A, el C.B. Torrejón Saglas on és jugador i entrenador l’olímpic xativí Sergio Llopis.

El club xativí va tindre l’oportunitat de donar la sorpresa en la jornada perquè va arribar al desenllaç amb un parcial de 3-2 i amb serioses possibilitats d’adjudicar-se un dels dos partits restants per disputar, individual un masculí i femení, però finalment no va poder tancar l’encontre i el C.B.Torrejón Saglas s’imposava finalment per 3-4. Amb este resultat el club xativí acaba 5é en el grup A en esta primera volta.

El resultat en les diferents modalitats van ser:

En dobles mixtos, Ana Ferrer / Javier Cardós vencien a María Márquez / Jesús Lorenzo per 21/16 i 21/16.

En dobles masculins, Luís Siles / Javier Cardós, queien en un vibrant partit a dos sets davant d’Adrián Corrales / Sergio Llopís, per 12/21 i 18/21.

En el dobles femenins, Inma Aparicio / Sandra Chirlaque s’imposaven en espectacular partit a tres sets davant de María Márquez / Sarah Thomas, per 21/16 – 17/21 i 21/16.

En individual masculí dos Stefan Jille perdia en dos sets davant de Jesús Lorenzo per 10/21 i 14/21, i en individual masculí un Luís Siles queia davant de Sergio Llopís, en un partit al màxim nivell, per 16/21 – 17/21.

Finalment en individual femení dos, Ana Ferrer vencia en dos sets a Laura Primo per 21/13 – 21/15, i en l’individual femení un va estar la clau del desenllaç final, Sandra Cridaquè queia davant de Sarah Thomas en un partit a dos sets, per 22/24 i 14/21.

També el dissabte però en el Pavelló Municipal d’Aspe es va disputar en jornada matinal la 1a Jornada de la categoria Sub-17, en la modalitat d’individual corresponent als “XXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”.
En individual masculí, José Manuel Ferre, Guillem Clar i Raúl Martínez van ser vencedors en els grups D, F i G respectivament.

En individual femení, Bárbara Salinas era la vencedora en el grup A, i Nerea Alventosa en el B empatada amb Hellena Sánchez del CB. El Campello i Andrea Arrones del CB. San Fernando.

El diumenge dia 7 de novembre es va disputar en el Pavelló Municipal de Manises la 2a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans, en la modalitat d’individuals, en esta ocasió era vencedor Francisco Rivas en individual B grup A empatat amb José Luís Asensi del CB. El Campello; i Carlos Martínez era vencedor en superveterans.

L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana inclou per a dissabte que ve dia 13 de novembre, en el Pavelló Municipal de Teulada, la disputa de la 1a Jornada de la categoria Sub-15, en la modalitat de dobles i mixtos, així com la primera concentració del grup de treball de la categoria. Per al diumenge dia 14, la disputa en el Pavelló de Xàtiva de la 2a Jornada del Rànquing Absolut, en les modalitats d’individual, dobles i mixtos; tots els aficionats al bàdminton i a l’esport en general tindran l’oportunitat de veure en directe el millor bàdminton.