El Club Bàdminton Xàtiva,València Terra i Mar jugarà a casa la 5ª Jornada de la Lliga Nacional de la Divisió d’Honor

Juan David

En l’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana cal destacar els següents esdeveniments:

LLIGA NACIONAL DIVISIÓ D’HONOR

El pròxim dissabte 26 de Novembre en el Pavelló de Voleibol de Xàtiva a les 16.30 hores es disputarà la 5ª Jornada de la LLiga Nacional de la Divisió d’Honor. El Club Bàdminton Xàtiva, -València, Terra i Mar-, jugarà contra el equip de Torrejon Paracuellos.

LLIGA NACIONAL-PRIMERA DIVISIÓ

La festa del Bàdminton es disputarà en València, en el Pavelló del Cabanyal, C/ Arcipreste Vicente Gallart, durant les dies 26 i 27 de Novembre, on els Clubs que formen part de la Primera Divisió, disputaran la segona Jornada.
El Club Ainfor San Fernando de València, s’enfronta el dissabte dia 26 al Club Granolles, i el diumenge 27, els seus rivals seran els Clubs de Triana i Palma. L’espectacle està assegurat..-

CAMPIONAT DEL MÓN

Thomas Winbschneider, el Campió del Món en cadira de rodes, que entrena en el Club de Xàtiva, València, Terra i Mar-, participarà des-de les dies 21 al 27 de Novembre en Guatemala el Campionat del Món.

CIRCUIT NACIONAL SUB15-SUB-19
Entre el 19 i 20 de Novembre es va disputar en Estella (Navarra) la prova del Circuit Nacional amb la categoria de 8 estrelles i en la que van participar jugadors del Club Bàdminton de Xàtiva, -València, Terra i Mar-, que van ser convocats per la Federació Valenciana de Bàdminton.

En la categoria Sub-15 els jugadors van obtindre uns bons resultats amb les següents classificacions:
Nerea Alventosa / Alex Abellán, del Club Xàtiva, -València Terra I Mar-, van ser segons en dobles mixtos, van perdre la final a tres sets.
En el individual femení Nerea Alventosa es va quedar en quarts de final..
En el individual masculí, Alex Abellán y Raúl Martínez del Club Xàtiva, València, Terra i Mar- i Aarón Valdés del Beneixama, van arribar també a quarts de final..
En el dobles masculí, Raúl Martínez, va formar parella amb Diego Díaz (Andorra), i es van classificar segons.

En la categoria Sub-19 els jugadors del Club Bàdminton de Xàtiva van aconseguir en el dobles masculí la tercera posició amb la parella formada per David Siles i Cristian Vera..
En el individual masculí els tres jugadors del Club de Xàtiva, David Siles, Cristian Vera i David Cervelló es van quedar en quarts de final.