El cicle de cantautors valencians a l’Olleria comença amb Pau Alabajos

Cicle cantautors valenciansÀgueda Micó, regidora de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, ha presentat el primer Cicle de Cantautors Valencians, que comptarà amb les actuacions de Pau Alabajos, Miquel Gil i Tobal Rentero, Músics de Guàrdia i Óscar Briz, “L’objectiu és ajudar a difondre la música valenciana, feta a ca nostra, i amb esta finalitat en este primer cicle donem cabuda tant a artistes joves, com a altres amb gran experiència en el món artístic”.

Després de l’actuació este dissabte 5 de febrer de Pau Alabajos, un jove torrentí que presentarà el seu nou disc “Una amable, una trista, una petita pàtria”, visitarà l’Olleria el dissabte 12 el tàndem Miquel Gil-Tobal Rentero, “en una posada en escena que serà molt diferent de l’anterior. Serà una mena de concert, xerrada i col·loqui. El fundador del grup Al Tall, i Tobal, un músic que treballa amb Pep Gimeno ‘Botifarra’, invitaran al públic a pujar a l’escenari, i a interpretar conjuntament les cançons”, ha explicat Micó.

El divendres 11 de març actuarà el grup Música de Guàrdia, d’Ontinyent, “que són compositors de les seues lletres, que han vingut diverses vegades a l’Olleria i que presentaran el seu primer treball “Gestos de Rock”. Tancarà este Cicle de Cantautors Valencians el músic de l’Alcudia, Óscar Briz, “un cicle que esperem que compte amb una gran resposta tant de la gent del nostre poble, com de tota la comarca”.

Tots els concerts d’este cicle de cantautors se celebraran al Teatre Cine Goya de l’Olleria, començaran a les 23 hores i seran gratuïts “pensem que és una responsabilitat de les institucions públiques, en aquest cas de l’Ajuntament de l’Olleria, potenciar la música autòctona que malauradament no té cabuda en els circuits més comercials. Amb cicles com este pretenem que cantants i grups que tenen una destacada qualitat artística i musical, però que no estan recolzats per les grans discogràfiques, també tinguen el seu espai per eixir a escena i traslladar al públic les seues propostes”, ha puntualitzat la regidora de Cultura.