El Centre Ocupacional participa en el programa “Hoquei Especial”

L’objectiu és promocionar aquest esport entre els col·lectius de persones amb discapacitat intel·lectual

El Centre Ocupacional La Costera està participant en un programa impulsat per la Federació Valenciana de Hoquei que té com a objectiu la promoció d’aquest esport entre els col·lectius de persones amb discapacitat intel·lectual. Des de fa dues setmanes, el centre de Xàtiva forma part d’aquest projecte que s’anomena “Hoquei Especial” que consisteix en la pràctica d’aquest esport a les instal·lacions del Poliesportiu Carmen Beteró de València.

Es tracta d’unes instal·lacions adequades per a la pràctica d’aquest esport, de fet, el passat més de juny es va disputar en elles el preolímpic de seleccions, que donava passaport per a disputar les Olimpíades de Rio de Janeiro de 2016 El projecte consisteix a promocionar l’esport mitjançant sessions pràctiques amb monitors professionals de la Federació.

Entre els usuaris està tenint molt d’èxit i a més els mateixos monitors federatius estan encantats en la forma en què està desenvolupant-se el programa. Una altra finalitat del projecte és, amb el temps, poder crear un grup d’esportistes de València que pogueren competir en l’àmbit nacional. El camí està obert, i com sempre, la predisposició del Centre Ocupacionals de Xàtiva per facilitar aquestes activitats i integrar el col·lectiu en la societat és un exemple a seguir.