El Centre Ocupacional La Costera organitza un campionat de Boccia

Tindrà lloc aquest dijous a Genovés

Aquest dijous el Centre Ocupacional La Costera al costat de la Coordinadora de Centres Ocupacionals i amb la col·laboració de l’IES Dr. Simarro de Xàtiva, organitzen un encontre de Boccia a Genovés. Participaran al voltant de 60 esportistes de diversos centres ocupacionals de la província de València.

Encontre que començarà a les 11.00 del matí i on es disputaran partides de diverses modalitats d’aquest esport: canaleta, manual i bowling-boccia. Segons fonts del centre ocupacional, “aquest és un dels objectius a l’hora d’organitzar encontres com aquests. Apart d’oferir la competició a les persones amb discapacitat, donar a conéixer a diferents col·lectius de la població que aquest tipus de persones també hi poden fer esport. En aquest cas ho fem amb alumnes de batxillerat, els quals ens ajudaran com a voluntaris en el desenvolupament de l’encontre de boccia”. Per altra part, la directora del Centre Ocupacional, Amor Amorós, expressava també “el seu agraïment a l’Ajuntament del Genovés per les seues facilitats per poder portar a terme aquesta competició”.

Pel que a la vessant esportiva, aquest serà el primer encontre que es disputa dels tres que realitzaran al llarg de l’any. El Genovés, Manises i València seran les tres poblacions on se celebraran aquesta temporada els encontres de boccia i en els quals participarà el C.O. La Costera de Xàtiva.