El Centre Cultural Caixa Ontinyent tanca la temporada amb dos concerts

Més de 17.000 persones en les 98 activitats celebrades en estos mesos

El Centre Cultural Caixa Ontinyent tancarà la setmana que ve la seua actual temporada amb la celebració de dos concerts del Curs d’Alt Rendiment impartit per Ad Libitum.

El primer serà un concert de percussió i saxo, i tindrà lloc dimarts que ve, 30 de juliol a les 22:30 hores, a càrrec dels professors Miguel Bernat (professor d’ESMUC i d’ESMAE, i percussionista d’ICTUS de Brussel·les), Sisco Aparici (solista internacional i reconegut percussionista especialista en música contemporània), Xelo Giner (saxofonista especialista en música contemporània i professora del Conservatori Superior d’Aragó), i Andrés Gomis (considerat un dels músics de referència al nostre país, un estudiós dels sons). L’accés serà lliure fins a completar aforament.

El segon, serà el dijous 1 d’agost, a les 22:30 hores, i estarà a càrrec de professors de nivell internacional com Luis González (professor de trompeta del Liceu de Barcelona i Musikene en el País Basc), Massimo Paris (fundador de l’Acadèmia Musicale Italiana, director de l’Orquestra Concerto Màlaga i del Festival del Forum Internacional d’Alt Perfeccionament Musical del Sud d’Europa), Magdalena Martínez (flauta solista de l’Orquestra Palau de les Arts), Enrique Palomares (Concertino de l’Orquestra de València) i Rodolfo Epelde (trompa solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya). En este cas, serà necessària invitació prèvia per a poder assistir.

Ambdós concerts, el Centre Cultural Caixa Ontinyent dóna per finalitzada la temporada i reiniciarà la seua activitat en el mes de setembre. Al llarg d’estos mesos del 2013 ha acollit 11 exposicions, 15 conferències i xarrades, 19 projeccions, 12 concerts, 1 curs de formació, 9 jornades i convencions, 14 reunions de diversa índole i 17 activitats internes de la pròpia Caixa, en l’organització del qual han participat 70 col·lectius diferents i als que han assistit més de 17.000 persones.