El Centre Cultural Caixa Ontinyent reprén la seua activitat cultural amb una ámplia programació

Més de quinze activitats en les pròximes setmanes de caràcter divers amb la participació d’onze col·lectius diferents

El Centre Cultural Caixa Ontinyent reprendrà esta setmana la seua activitat cultural, amb una àmplia i diversa programació. Durant els mesos de setembre i octubre, el centre acollirà més de quinze activitats de diferent caràcter en què participaran onze col·lectius. Concretament, s’ha previst la celebració de tres jornades informatives, dos projeccions, tres conferències, l’obertura d’un curs, tres presentacions, un seminari i actes interns de la pròpia entitat.

En principi, per als pròxims dies, estan programades les activitats següents:

  • Dimecres 21 de setembre, a les 10:00 hores, jornada informativa per a delegats/des de Fiteqa-CCOO de les comarques centrals valencianes sobre el procés de Negociació Col·lectiva.
  • Dijous 22 de setembre, a les 22:00 hores, projecció del documental «Cuidadores» en commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer. Activitat organitzada pel Cine Club Utiye en col·laboració amb AFAO. Es realitzarà una segona sessió el diumenge 25 de setembre, a les 19:30 hores.
  • Divendres 23 de setembre, a les 11:30 hores, conferència «El corazón como espacio para la vocación y entrega del maestro» a càrrec de José Maria Toro, mestre d’ensenyança primària i especialista en creativitat, tècniques d’estudi i en distints àmbits de l’Expressió i la Comunicació. Activitat organitzada per la delegació a Ontinyent de l’Escola de Magisteri Ausias March. Entrada lliure.
  • Divendres 30 de setembre, a les 20:30 hores, conferència «El reptes de futur de la premsa. Presentació de +Vilaweb» a càrrec de Vicent Partal, director de Vilaweb. Activitat organitzada pel propi periòdic digital. Entrada lliure.

Cal recordar que el Centre Cultural Caixa Ontinyent va realitzar, en els primers set mesos de 2011, 105 activitats en què van participar 14.617 persones i 41 col·lectius diferents. Estes xifres mostren el dinamisme del Centre, que està sobrepassant els seus propis objectius a l’oferir una programació estable, àmpliament participativa i de caràcter molt variat ja que simultanieja activitats educatives, divulgatives, assistencials, mediambientals, formatives, etc.

El centre va ser inaugurat fa 17 mesos com a emblema del 125 aniversari de l’entitat.