El Centre Cultural Caixa Ontinyent ofereix un mes d’octubre replet d’activitats

Acollirà una exposició, tres actes-presentacions, un fòrum i una mostra de cine

El Centre Cultural Caixa Ontinyent ha iniciat el mes d‘octubre amb una programació repleta d’activitats. A les dos conferències i el concert ja realitzats, es sumen una exposició, tres actes-presentacions, un fòrum i una mostra de cine.

Programació:

Des d’aquest divendres fins al pròxim 27 d’octubre, es podrà visitar l‘exposició de pintures de María Amèlia Valls, en la que l’autora realitzarà un repàs per “El món dels xiquets”, mostrant també algunes de les seues obres anteriors.

El dimecres 17 d’octubre el centre acollirà la segona edició del Fòrum tecnològic “Fòrum i+t Ontinyent 2013”, en el que participaran 24 empreses integrades en el cluster nacional d’innovació i tecnologia Innovall.

El divendres 18, a les 20:00 hores, es celebra la presentació de la web i el Facebook de la Comissió de festes de Sant Antoni d’Ontinyent.

El dimarts 22 d’octubre, a les 19:00 hores, el centre acollirà la celebració de l’acte d’obertura del curs EPA Sant Carles d’Ontinyent.

El divendres 25, se celebrarà la Mostra de Cinema amb la projecció de la pel·lícula “El gènere femení” comentada pel seu director, Carlos Benpar, i amb la presentació del redactor de la revista Túria i crític de cine, Antoni Llorens.

El dissabte 26 d’octubre, el centre acollirà l’entrega de premis de la segona edició del concurs Smash Microcinema, on es premiaran els millors curts gravats a Ontinyent.

El diumenge 27 d’octubre, es celebra un acte homenatge als antics jugadors de l’Ontinyent CF, amb motiu del 50 aniversari de l’ascens de l’equip a segona divisió.