El Centre Cultural Caixa Ontinyent ha rebut el tercer premi a la millor obra social a Espanya

Actualitat Econòmica distingix la dinamització del centre con una de les millors obres socials de l’any
És la tercera ocasió en què es destaca a nivell nacional una obra social de Caixa Ontinyent.

La dinamització del Centre Cultural Caixa Ontinyent ha rebut esta setmana el tercer premi a la millor obra social a Espanya, en la modalitat de cultura i temps lliure. Així ho va decidir el Jurat de la IX edició dels premis que anualment convoca la revista Actualitat Econòmica.

La publicació i l’acte d’entrega dels premis es va celebrar dimarts passat a Madrid, en les dependències de la Real Acadèmia de Belles Arts San Fernando, amb la presentació a càrrec del Director Adjunt de la revista, Miguel Ors Villarejo, qui va destacar el manteniment de l’equilibri de l’obra social de Caixa Ontinyent entre obra assistencial i obra cultural.

En nom de Caixa Ontinyent, va rebre el premi el seu Responsable d’Obra Social, Roberto Sanz, el qual al mateix temps dirigix les activitats del Centre Cultural. I és que en a penes dos anys i mig en funcionament, este Centre s’ha convertit en un autèntic referent social ja que, a les activitats pròpies se sumen les organitzades per centenars d’entitats, associacions i col·lectius.

Cal destacar que, des de la seua posada en funcionament en 2010, el Centre Cultural Caixa Ontinyent ha acollit 464 activitats entre projeccions, conferències, concerts, exposicions, presentacions, actes de formació i actes interns, en els que han participat 159 col·lectius diferents i assistit 67.388 persones.