El Centre Cultural Caixa Ontinyent es desborda en el seu final de temporada

El públic abarrota el saló d’actes que va acollir el concert oferit per professors de l’Escola d’Alt Rendiment Ad Libitum.

Ahir dimecres, el Centre Cultural Caixa Ontinyent tancava la seua programació de la primera temporada d’enguany, amb un concert de corda i vent a càrrec d’artistes de talla internacional com el violinista Vasko Vasilev (concertino principal de l’Orquestra de la Royal Opera House de Covent Garden de Londres), el violinista Francesc Navasquillo (professor del Conservatori Superior de Música de Castelló), i els trompetistes Pacho López (primer llatinoamericà que ha guanyat els més prestigiosos concursos d’Europa) i Luis González (professor del Centre Superior del País Basc i del Conservatori Superior Liceu de Barcelona). Tots ells coincidien en els cursos d’Alt Rendiment oferit per Ad Libitum, que es clausuraven enguany precisament amb esta exhibició.

L’expectació despertada va quedar patent pel nombrós públic assistent, que pràcticament va duplicar el nombre de butaques del saló d’actes del Centre Cultural.

Un dinamisme extraordinari, més enllà de totes les previsions: en els set mesos de 2011, 105 activitats, 14.617 participants i 41 col·lectius diferents.

Amb este concert, el Centre Cultural Caixa Ontinyent tanca les seues portes fins al pròxim mes de setembre, amb un bagatge realment espectacular en els set mesos d’enguany, en els que ha acollit 39 actes interns de la pròpia caixa, 19 concerts-recitals, 17 conferències, 11 exposicions, 9 sessions de cursos, 6 projeccions i 4 presentacions. És a dir, 105 activitats diferents, a les que han assistit o en les que han participat 14.617 persones, amb l’organització o col·laboració de 41 col·lectius diferents.

Estes xifres mostren el dinamisme del Centre, que està sobrepassant els seus propis objectius a l’oferir una programació estable, àmpliament participativa i de caràcter molt variat ja que simultaneja activitats educatives, divulgatives, assistencials, mediambientals, formatives, etc.

El centre va ser inaugurat fa 15 mesos com a símbol del 125 aniversari de l’entitat.