El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull l’exposició “Nippon solid coated”

Es tracta d’una mostra fotogràfica de Javier Tortosa que té com a eix principal la psicologia del color
El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull, a partir de demà 3 de juliol, l’exposició “Nippon solid coated”, una mostra fotogràfica de Javier Tortosa que arreplega el treball realitzat per l’autor en el seu recent viatge a Japó i que té com a eix principal la psicologia del color.

Tal com explica Tortosa, l’exposició és un experiment visual que utilitza el color com a llenguatge protagonista en una narració fotogràfica. L’obra, que es concreta en 35 fotografies, pretén indagar en la cultura nipona a través d’un recorregut pels seus carrers, “revelant cada imatge els matisos de l’espectre cromàtic”, afegix.

Javier Tortosa és un consolidat professional en l’àmbit de la creativitat publicitària, interessat en l’art en general i en la fotografia en particular que utilitza com a ferramenta per a plasmar la cultura i la idiosincràsia dels països als quals viatja. En el seu currículum compta amb diversos premis referents a nivell nacional i internacional com el ‘Laus‘ de Barcelona o el ‘International Design Award’ de Los Angeles.

L’exposició podrà visitar-se fins al pròxim 26 de juliol, de 18:00 a 21:00 hores i, dissabtes i diumenges de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores.