El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull l’exposició “Amagatalls i joies” de Salvador Mollá

L’acte d’inauguració tindrà lloc esta vesprada, a les 20:00 hores.

“Una mostra juganera en el laberint de formes que inciten a la curiositat i a la busca d’experiències noves, de la creativitat que estimula la vida. La meua exposició s’inspira en escultures i quadres que reflectixen, d’una banda, personatges ocults a través de materials recuperats i buscant sempre una nota simpàtica, i d’altra banda, de peces guarnides que podríem descriure com a joies dimensionades” (Salvador Mollà)

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull, des de hui, l’exposició “Amagatalls i joies”, de l’autor ontinyentí Salvador Mollá. Es tracta d’una mostra de quadres i escultures de tècniques diverses, composada per 35 peces que, en paraules de l’artista, “pretén l’estimulació vital a través de la creativitat”.

L’acte d’inauguració tindrà lloc esta vesprada, a les 20:00 hores, en el hall principal del centre, espai on s’ubica la mostra.

Cal destacar el dinamisme del Centre Cultural Caixa Ontinyent, que durant el 2011 va acollir més de 200 activitats entre projeccions, conferències, concerts, exposicions, presentacions, actes de formació i actes interns, en els que van participar 63 col·lectius diferents i van assistir més de 25.000 persones.

El President de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, ha explicat en reiterades ocasions que des del Centre Cultural “pretenem oferir una programació àmplia i variada, en el que participen els nostres artistes, i que este centre siga un estímul cultural per a la zona”. Respecte de l’exposició, Soriano va destacar “la capacitat creativa i versàtil de Salvador Mollà, que segur ens sorprendrà novament amb una proposta singular i purament original. Segur que valdrà la pena visitar-la”.

“Amagatalls i joies” podrà visitar-se fins al 25 de març, de dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores, i dissabtes i diumenges, de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores.