El CD Xàtiva FB guanya el derbi

Jorge RocaCRÃ’NICA DE JORGE ROCA

Res que envejar a un partit de Regional Preferent o Tercera divisió. Així es com caldría definir el partit entre l’Atletic Xàtiva i el Xàtiva FB en el partit que disputaren els dos equips de la ciutat corresponent a la 3ª jornada de lliga al Camp de la Murta.

La trobada va tindre tots els al·licients propis d´un derbi de categoría superior. Cal destacar els centenars d’aficionats que donaren una imatge mes que notable a l’estadi on habitualment disputa els seus encontres el CD Olimpic.

Tampoc hi faltaren altres característiques d’un derbi com l’intensitat que imposaren els dos equips.

El partit va ser molt igualat durant la primera part amb ocasions per als dos equips, el Xàtiva FB rematá per dos voltes al traveser mentres que l’Atletic de Xàtiva va tindre les dos ocasions mes clares errant un penal mitjançant Dani Calvo i un doble remat que salvaren a la mateixa linea de gol els defenses del Xátiva FB.

CD XàtivaLa segona part començá amb domini dels visitants degut a que l´Atletic era un jugador menys per l´expulsió de Vicent, però poc va tardar en neutralitzar-se de nou el partit ja que amb l´expulsió de Gasó tornaba la igualtat en el joc. No va ser fins el minut 78 cuant una falta a la frontal de l’area era ejecutada magistralment per Francesc i aconseguia el gol que a la fí donaría els tres punts al amateur del Xàtiva FB que els consolida com a liders en solitari del grup XIé.

L’Atletic no doná en ningun moment el partit per perdut i ho va intentar fins al final, inclús amb 8 jugadors per les expulsions de Dani i Sergio però no trobaren el gol.

En definitiva un bon partit que deixá molt bon gust de boca a la ciutat de Xàtiva amb dos bons equips que demostraren que poden lluitar per l’ascens.