El CD Xàtiva amateur cau derrotat davant l’Atlètic Llosa

CRÃ’NICA DE JORGE ROCA

Jorge RocaL’Atlètic Llosa va aconseguir que el CD Xàtiva FB estrenara la seua casella de derrotes amb una victoria per 2-3. El partit es va disputar el pasat dia 16 d´octubre al camp municipal Paquito Coloma, davant vora un centenar d’aficionats que presenciaren un partit igualat amb dos equips que sense cap dubte mostraren el seu bon gust pel joc de toc.

L’equip xativí va eixir molt posat al partit i al minut cinc de la primera part s’adelantaba al marcador amb un bon gol de Francesc després de rematar un centre de Cristian, però poc a poc l’Atlètic Llosa va anar fent-se amb el control del partit i al minut 23 ja havia sigut capaç de capgirar el marcador amb un gol després d’una desafortunada jugada on un rebuig del defensa local Chechu s’introduia a la seua propia porteria i el 1-2 després d’una bona jugada de l’equip visitant, el Xàtiva empataba l’encontre al minut 45 amb un gol de chano i amb l’empat s’arribaba al descans.

La segona part comença sense un dominador clar, però l’Atletic Llosa tenia les ocasions més clares del segon temps fins que Secun a pocs minuts del final conseguia el 2-3 definitiu que donaba els tres punts al conjunt visitant.

Malgrat la derrota el Xàtiva continua com a lider del seu grup però es retallen les distancies amb els seus perseguidors.

El pròxim dissabte l’equip xativí té l’oportunitat de refer-se davant l’Enguera B a les 17.00 hores de la vesprada al estadi Villa de Enguera.

4 comentarios sobre “El CD Xàtiva amateur cau derrotat davant l’Atlètic Llosa”