El CD L’Alcúdia de Crespins perd «el derbi»

Vicent Benavent

Partit emocionant més pel que es jugava, que per l’espectacle donat al terreny de joc. Els dos equips varen eixir respectant-se molt l’un a l’altre i en el primer quart d’hora es va vore poc de futbol. Cap al minut 20 i quan més dominava el CD ACDC, el canalense aprofità un corner i posa el 0-1 al marcador, cinc minuts després Tocso després d’un bon centre de Vila empatava de cap i així s’arribava al descans, ja que no es tornà a produir cap ocasió significativa en la primera part.

En la segona part, el canalense li deixà el baló al CD ACDC, però aquest no el sabia aprofitar com en altres partits. Als deu minuts de la represa, i en una jugada sense complicacions, una errada defensiva provoca el 1-2, un dur colp per als de L’Alcúdia de Crespins. El CD ACDC intentava jugar però en més cor que cap, tenia moltes dificultats per a superar el sistema ultra defensiu del canalense. El joc no era fluït, les faltes i les interrupcions eren continues amb les corresponents pèrdues de temps dels visitants. El control del baló era per al CD ACDC, però en un corner cap al minut 70, es va produir el definitiu 1-3. El CD L’Alcúdia de Crespins va continuar assetjant la porteria visitant, però el resultat ja no es mouria.

Alineació: Mario, Julián, Jaime, Pitu, Jorge, Alex, Bena, Edgar, Vila, David i Tocso.